Incredibil ce pensie primește Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori ai României. A petrecut o viață pe scenă, dar...

Publicat pe

Indubitabil, Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai României. Cu toate acestea, pensia primită ar putea fi considerată de mulți drept nesatisfăcătoare.

Incredibil ce pensie primește Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori ai României. A petrecut o viață pe scenă, dar...Incredibil ce pensie primește Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori ai României. A petrecut o viață pe scenă, dar...

Florin Piersic se alătură colegilor de breaslă în ceea ce privește pensia primită. Nimeni nu poate contesta că marele actor este, pur și simplu, o legendă a filmului și teatrului. Cu toate acestea, nu este recompensat pe măsură.

Citește și: Adevărul despre problemele de sănătate ale lui Florin Piersic.Cum arată și cum se simte marele actor la 83 de ani, după un an complicat

Din informațiile Click!, Florin Piersic ar avea o pensie de 2.000 de lei. Într-adevăr, este peste media la nivel național, însă până la urmă este vorba despre nimeni altul decât Florin Piersic.

Actorul nu se plânge, mai ales că are trei locuințe, printre care se numără o vacanță în judetul Cluj, scrie spynews.ro.

Florin Piersic a împlinit în luna ianuarie 84 de ani. Deși au existat mai multe zvonuri potrivit cărora ar avea mai multe probleme de sănătate, actorul a negat mereu, susținând că este în putere, îi place să facă mișcare, mai ales să înoate.

Citește și: Actriţa care i-a fost amantă 9 ani lui Florin Piersic: „Era un diavol frumos!'/ Gabriela Werner e superbă şi acum, la 71 de ani!

 „Inventează, nu am avut probleme de sănătate. S-a spus că sunt desfigurat, că arăt rău. Dacă eu sunt apariție horror, vă arăt eu un coleg de-al meu. Eu mă țin de femei să nu cad.

Sunt bine, sunt atât de sănătos. Ce mai inventați, măi, oameni buni? Vă doresc ca la 84 de ani, cât am eu, să ajungeți și să arătați ca mine. Mă duc la înot, mă plimb, fac multe. Nu joc fotbal, din cauză că nu mai am aceeași condiție fizică, dar îmi place să asist la meciuri”, a declarat Florin Piersic revoltat la Antena Stars.

Citește și: Anna Szeles, despre Florin Piersic:Soț ca tine voi mai avea, dar socri, niciodată'

Sursa foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter