Horoscop iulie 2019 - Racii au chef de schimbări, iar balanțele cheltuie sume importante de bani

Publicat pe

RAC

Racii au chef de schimbări în luna iulie. Fie că este vorba despre o tunsoare nouă, un alt stil vestimentar, o dietă sau un alt traseu profesional, în viața Racilor a venit vremea schimbărilor. Iar astrele susțin acest lucru!

LEU 23.07-22.08

Leii au toate șansele să-și întâlnească sufle- tul-pereche sau, cel puțin, un partener care le va fi aproape pentru mult timp. Sunt foarte bine aspectați pe plan amoros și se poate lăsa chiar și cu o logodnă. Cei deja căsătoriți se vor bucura de liniște.

FECIOARĂ 23.08-22.09

Și Fecioarele vor avea parte de schimbări în luna lui Cuptor. Nemulțumirile acumulate până acum își vor găsi rezolvare. Și pe plan personal piesele puzzle-ului se vor aranja de la sine și urmează o lună interesantă pentru Fecioare.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Balanțele sunt puse pe cumpărături în iulie. De la obiecte de uz casnic și până la vacanța mult dorită, Balanțele cheltuie bani, dar cu folos. Și sentimental stați bine! Fie găsiți un partener potrivit, fie cimentați relația cu alesul inimii, va fi fericire pe toată linia.

SCORPION 23.10-21.11

A venit vremea să întoarceți binele pe care l-ați pri- mit în timp și să întindeți, la rândul vostru, mâna cuiva care are nevoie de ajutor. Nu uitați că nimic nu rămâne neplătit, așa că aveți mare grijă la acțiunile proprii! Fiți buni și veți primi bunătate!

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

În privința locului de muncă, se anunță liniște pentru Săgetători. Personal, însă, va avea loc un dezechili- bru atât pe plan amoros, cât și în relația cu prietenii și colegii. Alegeți-vă cu grijă cuvintele, pentru că este posibil să răniți pe nedrept persoanele dragi!

CAPRICORN 21.12-19.01

Astrele nu prevăd mari schimbări pentru Capricorni. E liniște și bine pentru voi, nu aveți pentru ce să vă faceți probleme. Este posibil, totuși, să apară schimbări profesionale, dar nu este cazul să vă îngrijorați, pentru că sunteți feriți de probleme!

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Cupidon a pregătit o săgeată specială pentru Vărsători. Amoros, sunt cel mai bine aspectate semne din zodiac. Fie că este căsătorit sau nu, Vărsătorul se simte iubit. Și pentru că dragostea le dă aripi, au energie să mute munții din loc!

PEȘTI 19.02-20.03

Peștii se desprind de trecut, uită ceea ce au trăit până acum și privesc cu încredere spre viitorul care se anunță luminos. Momentan, însă, se simt lipsiți de energie, dar totul se schimbă peste noapte. Viitorul chiar sună bine pentru voi!

BERBEC 21.03-20.04

În sfârșit, iese soarele și pe strada Berbecilor. Pro- iectele la care ați lucrat intens în ultima perioadă vor avea parte de rezultatele pe care le așteptați cu sufletul la gură. Totodată, fiți gata și pentru o călătorie în afara țării. Și cu dragostea sunteți pe roze în iulie!

TAUR 21.04-20.05

În iulie, Taurii excelează pe plan profesional. Un început nou, proiecte noi, aripi noi pentru un viitor care se anunță glorios. Eforturile intense depuse până acum vor da roade și nimic nu mai poate sta în calea unui Taur în această vară. Aveți grijă la sănătate!

GEMENI 21.05-21.06

Atenție, dragi Gemeni, pentru că în iulie se anunță fluturi în stomac, așa cum n-ați mai simțit de multă vreme! Persoana pe care o așteptați de ceva timp va apărea în sfârșit în viața voastră și vă va da lumea peste cap. În cel mai bun sens cu putință.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter