Vrei să ai un bărbat de succes? Sărută-l în fiecare dimineață

Publicat pe de Catalina Cristescu

Oare cum îți poți sprijini partenerul să devină un bărbat de succes? Mai puțină critică, mai multă susținere și un sărut prelung dimineața. Psihologii au făcut un studiu, iată ce i-a convins.

În primul rând, nu ești o femeie interesată, avidă de bani, dacă îți dorești un partener de succes.

Noi femeile am fost programate genetic să alegem partenerul cu cele mai bune gene, care să ne ofere urmași sănătoși, dar și pe care să îi poată susține, crește.

Până și animalele fac această selecție de partener, iar din Epoca de Piatră și până-n prezent nici oamenii nu sunt mai prejos. Ce e greșit să ai un partener pe care te poți baza la greu?

Citește și:

Cercetătorii ne surprind din nou: fanteziile sexuale sunt foarte asemănătoare cu meditația

3 tipuri de filme pentru adulți la care se uită bărbații și motivele lor psihologice

Femeile mai au însă și un talent aparte, de a castra emoțional un bărbat, care simte că și-a pierdut masculinitatea și își pierde ambițiile, inclusiv la job.

Ce poate face femeia la modul constructiv? Să fie mai iubitoare, să îl susțină emoțional, să-i permită să se dezvolte (și ea împreună cu el!).

Ce se întâmplă cu tine când te simți dorit, iubit, acceptat? Ai mai multă încredere în tine, iar asta se reflectă la nivel pozitiv în toate ariile vieții.

Iar un studiu a demonstrat clar: bărbații care în fiecare dimineață primeau un sărut pasional de la partenerele lor aveau o carieră mai înfloritoare și bani mai mulți, comparativ cu bărbații care dimineața primeau de la soții o porție semnificativă de indiferență.

Foto: Shutterstock

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter