Horoscop 2012 - afla ce-ti aduce noul an!

Publicat pe

Taur

Prima jumatate a anului te va favoriza in mod special. Vei reusi sa rezolvi cu destul de multa usurinta ceea ce-ti propui, asa ca nu lasa oportunitatile nefolosite. Singura zona care nu-ti va aduce prea multe bucurii va fi cea legata de serviciu unde va fi nevoie de eforturi mari pentru orice nimic. De asemenea, va trebui sa acorzi mai multa atentie sanatatii. Oportunitatile de castig vor creste considerabil dupa luna iunie. Ai putea sa te implici in activitati financiare sau ai putea sa obtii venituri dintr-o activitate pe care o practici in timpul liber. Sfarsitul de an va aduce rezolvari in legatura cu serviciul, dar pe de alta parte va trebui sa muncesti din greu pentru orice nimic.

Gemeni

Starea de agitatie de la sfarsitul anului va continua si in anul viitor. Vei fi mai irascibil si vei avea tendinta de a reactiona in virtutea impulsului de moment. Practic, prima jumatate a anului iti va aduce o relatie agitata cu rudele, dar n-ar fi exclus nici sa fie nevoie de reparatii sau de lucrari de mai mare anvergura in camin. Luna iunie va reprezenta debutul unei perioade bune pentru tine caci Jupiter te va ajuta in tot ce vei dori sa intreprinzi. De asemenea, vei fi mai optimist, mai increzator, dar si mai dornic de a iesi in evidenta. De fapt, aceasta a doua jumatate a anului este o perioada in care ai putea face lucruri mari. |n schimb, dupa luna octombrie ar putea sa apara unele neplaceri legate de zona serviciului.

Rac

Pentru tine anul care urmeaza se anunta a fi deosebit de agitat. Vei avea parte de tot felul de nemultumiri, dar si de rezolvari si chiar de realizari. Totusi, este bine sa stii ca este o perioada in care ar trebui sa dai dovada de prudenta si perseverenta. Calitatile mentale vor iesi in evidenta, asa ca, daca ai de dat examene, lucrurile vor evolua cum nu se poate mai bine. De asemenea, ai putea primi sprijinul celor din jur in tot ce intreprinzi, caci te vei bucura de simpatia si aprecierea acestora. Spre sfarsitul anului, nevoia de a-ti consolida relatia de dragoste va fi mare, dar nu vei reusi sa comunici asa cum iti doresti. Este posibil sa apara si unele neintelegeri.

Leu

|n ansamblu se poate spune ca anul care vine te va favoriza. Proiectele tale ar putea capata contururi reale, mai ales cele care privesc profesia. Daca pana acum nu ai avut un succes in cariera, este foarte posibil ca el sa apara pana in luna iunie. O atentie deosebita vei acorda si chestiunilor financiare. Cheltuielile vor creste neasteptat, iar banii se vor cheltui parca singuri. Cel putin in intervalul ianuarie-iunie va trebui sa fii prudent si sa nu te implici in activitati financiare cu grad mare de risc. Dupa luna iunie popularitatea ta va creste considerabil si vei avea nenumarate ocazii de a inregistra succese sociale. Spre sfarsitul anului pot sa apara neplaceri in camin.

Fecioara

O buna parte a acestui an vei fi dinamic si plin de initiative. Energia fizica va fi la limita superioara, dar vei avea tendinta de a ti-o disipa in activitati nesemnificative. Este o perioada in care ar fi de dorit ca prudenta sa fie pusa pe primul plan si sa dai dovada de rabdare in tot ceea ce faci. |n cazul in care doresti sa pleci intr-o calatorie, indiferent ca este vorba de studii, divertisment sau afaceri, sansa te va sustine. |n a doua jumatate a anului ai putea obtine un succes in plan profesional. Constiinciozitatea de care dai dovada, corectitudinea si modestia vor fi apreciate de superiorii ierarhici care ti-ar putea da noi responsabilitati. Situatia financiara va incepe sa se redreseze spre sfarsitul anului.

Balanta

Zodia ta de nastere va fi gazda si in acest an pentru planeta Saturn. Asadar, lucrurile iti vor iesi in continuare greu si vei munci mult fara a avea satisfactii deosebite. Totusi, dupa luna iunie vei avea motive sa fii ceva mai optimist. Vor incepe sa se intrevada rezolvari ale nemultumirilor tale, dar si unele oportunitati de realizare. Chiar daca nu se vor putea concretiza in timp scurt, vei avea macar sentimentul ca lucrurile merg spre bine. Activitatile intelectuale te vor avantaja in mod special, asa ca orice examen va putea fi luat cu brio. Favorabile iti vor fi si contactele cu strainatatea, indiferent de scop. Dupa luna octombrie te-ai putea confrunta cu unele neplaceri in ceea ce priveste situatia materiala.

Scorpion

|n prima jumatate a anului te vei bucura in continuare de posibilitatea de a-ti consolida relatia cu partenerul de viata. De asemenea, acesta ar putea avea realizari care va vor bucura pe amandoi in egala masura. Este posibil sa primesti diverse oferte de colaborare care te vor incanta. Ceva neplaceri ar putea sa apara in zona sanatatii, mai ales daca ai o suferinta cronica. Oricum, nu este cazul sa neglijezi nici cel mai nesemnificativ simptom. De asemenea, n-ar fi exclus ca anumite persoane sa incerce sa teasa tot felul de intrigi in jurul tau. Dupa luna iunie ai putea obtine tot felul de castiguri, ceea ce cu siguranta nu te va lasa indiferent. Si situatia ta in zona serviciului s-ar putea imbunatatii.

Sagetator

O buna parte din acest an vei fi plin de energie si gata sa iei startul in orice directie. Pe de alta parte, graba cu care faci totul, lipsa de rabdare ar putea determina aparitia unor tensiuni, mai ales in relatia cu superiorii ierarhici. |n a doua jumatate a anului sansa ta se va vedea mai ales in plan sentimental. Vei avea ocazia sa-ti imbunatatesti relatia cu partenerul sau chiar sa faci sau sa primesti o cerere in casatorie. Si colaborarile se vor arata avantajoase. Relatia cu prietenii, care a avut oarecum de suferit in ultima perioada, se va imbunatatii considerabil, mai ales dupa luna octombrie. Tot de atunci va trebui sa acorzi mai multa atentie sanatatii, domeniu in care orice neglijenta poate avea repercusiuni extrem de neplacute.

Capricorn

Jupiter te va sustine o buna parte din acest an, caci aflat in zodia Taurului va avea efecte pozitive asupra relatiei cu partenerul de suflet. De asemenea, si copiii sau persoanele mai tinere din familie ar putea avea realizari care te vor bucura. Nevoia de divertisment va fi mare, iar ocaziile de distractie nu se vor lasa prea mult asteptate. Chestiunile profesionale te vor obliga in continuare la un efort sustinut, mai ales pana in luna octombrie. Pe de alta parte, munca ta ar putea fi rasplatita cu o realizare durabila spre sfarsitul anului. Dupa luna octombrie relatia cu prietenii se va raci intr-o oarecare masura. N-ar fi exclus insa, nici ca cineva din anturajul apropiat sa se confrunte cu tot felul de neplaceri.

Varsator

Daca pana acum nu ai realizat ceva mai deosebit in casa sau in plan familial, timpul nu este pierdut. Oricum, prima jumatate a anului se va arata deosebit de favorabila initiativelor tale in acest domeniu. Situatia financiara iti va da serioase batai de cap pana in luna iunie. Vei avea parte de tot felul de cheltuieli mai mult sau mai putin asteptate. |n a doua jumatate a anului vei avea parte de o imbunatatire a situatiei sentimentale. Daca pana acum ai fost singur, cu siguranta vei cunoaste pe cineva care te va stimula din punct de vedere afectiv. Si copiii vor avea realizari, ceea ce va aduce multa bucurie in familie. |n schimb, dupa luna octombrie te vei confrunta cu tot felul de probleme in plan profesional.

Pesti

Sansa nu-ti va lipsi in acest an, atata doar ca vei fi foarte agitat si va trebui sa faci un efort destul de mare pentru a fructifica oportunitatile pe care le vei avea. Starea de agitatie, de neliniste care te-a caracterizat in ultimul timp se va accentua si te-ar putea determina sa te implici fie in activitati riscante, fie in tot felul de conflicte. Calmul si prudenta se cer a fi puse pe primul plan in tot ce faci. Situatia financiara va fi in continuare nemultumitoare, dar pana la sfarsitul anului cu siguranta vor aparea si rezolvarile. |n a doua jumatate a anului ai putea avea realizari legate de camin sau familie. Este posibil ca o ruda apropiata sa aiba o reusita, dar n-ar fi exclus nici sa faci tot felul de lucrari in camin.

Berbec

Problemele cu care te-ai confruntat pana acum vor continua s` te apese o buna parte din acest an. Cel mai greu iti va fi daca eÅŸti nascut in ultimele zile ale zodiei. Va trebui sa muncesti mult si vei avea sentimentul ca eforturile tale sunt in zadar. Nemultumirile vor fi mai ales in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata, dar si situatia profesionala. in a doua jumatate a anului Jupiter te va sustine intr-o mult mai are masura decat pana acum, asa ca rezolvarile vor incepe sa se intrevada. Spre sfarsitul anului conjunctura astrala te va avantaja si intr-o mai mare masura. Sansa de a avea castiguri materiale va fi mare pana in luna iunie. Ai putea sa faci o investitie interesanta sau ai putea sa gasesti noi surse de venituri.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter