Horoscop - Februarie 2014

Publicat pe

VĂRSĂTOR (21.01-18.020

Cu toate că anul abia a început, te simţi obosit şi epuizat. Profită de perioadele mai puţin aglomerate la serviciu şi programează o vacanţă scurtă, de câteva zile, în care să te relaxezi. Din punct de vedere socio-profesional nu se întrevede nicio schimbare, aşa că ar fi indicat să urmezi nişte cursuri sau să înveţi o limbă străină pentru a-ţi creşte şansele de reuşită.

 

 

PEŞTI (19.02-20.03)

Luna aceasta, banii vor fi cea mai arzătoare chestiune. Vei calcula, apoi vei recalcula şi în cele din urmă vei vedea că nici una dintre aceste analize nu va fi pusă în practică. Încearcă să fii puţin mai relaxat şi nu mai pretinde să ai control total asupra vieţii. Din punct de vedere al sănătăţii eşti bine şi ai un tonus minunat.

 

 

BERBEC (21.03-20.04)

În următoarea perioadă îţi va fi ceva mai dificil să te concentrezi şi pari mereu obosit şi cu capul în nori. La serviciu, superiorii sunt îngăduitori şi înţeleg că aceasta este doar o etapă pe care o vei depăşi. Totuşi, caută să acorzi mai multă atenţie proiectelor importante pentru a nu greşi iremediabil.

 

 

TAUR (21.04-21.05)

S-ar putea ca în februarie să se întrevadă şansele de a obţine o moştenire nesperată. Nu cheltui încă nimic şi nici nu-ţi face speranţe prea mari. Fii prudent şi aşteaptă ca aceste planuri să se concretizeze înainte de a lua vreo decizie. Un prieten vechi va dori să te viziteze, iar vederea lui te va binedispune.

 

GEMENI (22.05-21.06)

De la o vreme te lupţi cu diverse chestiuni care ţin de sfera personală şi pare că această situaţie va dura la nesfârşit. În curând, lucrurile se vor limpezi, iar tu vei vedea că te-ai îngrijorat prea mult fără vreun motiv întemeiat. Mănâncă sănătos şi aşteaptă-te să te simţi din nou bine cu tine însuţi.

 

RAC (22.06-22.07)

După sărbătorile de iarnă în care te-ai distrat aşa cum nu ai mai făcut-o de foarte multă vreme, nu te simţi pregătită pentru un an nou de muncă, ci pentru o nouă vacanţă. Te gândeşti deja la plaje însorite şi cocktailuri răcoritoare şi îţi vine să fugi pe o insulă exotică unde să uiţi de tot şi de toate.

 

LEU (23.07-23.08)

Eşti foarte influenţabil şi, fără motiv, asculţi orbeşte tot ceea ce-ţi spun cei din jur. Ia-ţi o pauză şi gândeş-te-te bine la ceea ce ai de făcut. Alege doar ce ţi se potriveşte şi asumă-ţi totul fără să te mai uiţi înapoi. Sentimental, s-ar putea să-ţi găseşti perechea potrivită sau să oficializezi un act.

 

FECIOARĂ (24.08-22.09)

Din când în când, e bine să-ţi evaluezi obiectiv situa-ţia şi să analizezi care sunt punctele tale forte şi cele slabe. Stabileşte-ţi ca obiective înlăturarea acelor factori care te împiedică să evoluezi şi nu te mai gândi la greşelile din trecut. O viziune corectă şi optimistă îţi va aduce numai beneficii.

 

BALANŢĂ (23.09-23.10)

Lipsa de comunicare ar putea fi unul din principalele motive pentru care nu te înţelegi prea bine cu cei din jur. Îi critici inutil şi încerci să le impui punctul tău de vedere, dar la final lipsa ta de empatie va duce la deteriorarea tuturor legăturilor. Financiar, nu se întrevăd schimbări importante.

 

SCORPION (24.10-22.11)

Orice s-ar întâmpla, parcă pluteşti pe un nor alb şi nimic nu te atinge. Ignori micile răutăţi ale colegilor, indispoziţiile şi lipsurile lor şi dai dovadă de un optimism de invidiat. Dacă vrei să faci o investiţie majoră, acum e momentul potrivit. Cere şi sfatul unui specialist şi demarează acest proiect.

 

SĂGETĂTOR (23.11-23.12)

Se întrevede o promovare la locul de muncă ca urmare a succeselor tale din ultima perioadă. Asta înseamnă, bineînţeles, şi o creştere salarială care îţi va permite să-ţi schimbi în mare măsură stilul de viaţă. Nu fi risipitor şi investeşte profitul cu în-ţelepciune. Până la urma, nimic nu e definitiv.

 

CAPRICORN (24.12-20.01)

O persoană mai în vârstă din familie e posibil să aibă nevoie de ajutorul tău într-o chestiune legală. Fie îţi va cere suport moral, fie financiar, important este că ai şansa de a contribui la fericirea cuiva drag. Eşti într-o dispoziţie de zile mari şi ai impresia că poţi muta munţii din loc. Profită de acest moment preţios.

 

de ANA POPA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter