[VIDEO] byron lansează coloana sonoră a serialului HBO „Rămâi cu mine”

Publicat pe

Vineri, 21 februarie, trupa byron lansează noul album, „Melancolic', ce cuprinde piesele de pe coloana sonoră a serialului original HBO „Rămâi cu mine'.

 

byronConcertul de lansare va avea loc în clubul The Tube (str. Lipscani nr. 30-34, Bucuresti) şi va începe de la ora 22:00. În plus, byron îi vor avea ca invitaţi pe cei de la trupa londoneza Vienna In Love!


 

Albumul byron – „Melancolic' cuprinde 17 piese noi pe care le-aţi auzit în serialul HBO „Rămâi cu mine', cum ar fi Melancolic (piesa de generic), Masa pentru doi, XX sau 1, 2, 3.

 

Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 şi s-au desfăşurat la Bucureşti în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs, care a coordonat muzica de film şi pentru producţiile The Butterfly Effect 3', California Dreaming' sau documentarul Born and Bred'.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LTzJfzfLkUI[/youtube]

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter