Horoscopul dragostei. Cele mai îndrăgostite zodii în decembrie 2020

Publicat pe

Horoscopul dragostei. Luna decembrie, atât cât a mai rămas din ea, se anunță una favorabilă din punct de vedere amoros pentru majoritatea zodiilor. Cele mai multe dintre semnele zodiacale au curajul de a-și mărturisi sentimentele în fața persoanelor iubite, altele simt nevoia să cunoască oameni noi și să înceapă povești de dragoste, iar unele realizează ce persoane minunate au lângă ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De regulă februarie este considerată luna dragostei, însă decembrie 2020 nu este departe de asta. Cele mai multe zodii au fluturi în stomac și, în ciuda gerului și-a vremii mohorâte, clocotesc de dorința arzătoare de a iubi și a se simți iubite.

Câteva dintre zodii însă, vor fi și mai… aprinse decât altele și vor trece de la dorință la faptă, fără să stea pe gânduri. Odată ce le place cineva, începe jocul seducției fără ca participanții să se mai uite după cai verzi pe pereți sau să… numere fulgi de nea. Unii se simt mai curajoși ca niciodată și gata să dea frâu liber sentimentelor.

Horoscopul dragostei. Berbec

Luna decembrie se anunță una cu vești bune pe plan sentimental. Viața de cuplu este exact în punctul în care îți dorești și îți dai seama din ce în ce mai mult cât de multe lucruri ai în comun cu partenerul de cuplu.

Horoscopul dragostei. Taur

Viața personală te face să strigi de fericire. Ești îndrăgostit și simți că poți să faci tot ceea ce îți propui. În plus, această atitudine cu care întâmpini lucrurile te ajută să faci progrese importante la locul de muncă. Este posibil să primești niște bonusuri financiare semnificative, având în vedere eforturile pe care le depui.

Horoscopul dragostei. Gemeni

În această lună reușești să te cunoști mai bine și, astfel, îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Îți reevaluezi relația actuală, dacă există, și dacă ajungi la concluzia că nu corespunde 100% dorințelor tale, pui punct. În relațiile fericite, Gemenii se bucură de sprijin din partea persoanei iubită și apreciază fiecare moment petrecut în compania acestei persoane speciale din viața lor.

Horoscopul dragostei. Rac

Nehotărârea te caracterizează, în luna decembrie. Nu știi exact ce îți dorești și ai tendința să treci de la un lucru la altul sau, mai grav, de la o persoană la alta. Dacă ești într-o relație, această atitudine pe care o ai îți va aduce o serie de probleme care nu vor putea fi depășite, potrivit jurnalul.ro. Este important să îți acorzi timp pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Horoscopul dragostei. Leu

Te bucuri de iubire, înțelegere și susținere, așa că viața ta sentimentală este cu adevărat împlinită. În această lună, totuși, atenția ta se îndreaptă spre pasiunile pe care le ai.

Horoscopul dragostei. Fecioară

Luna decembrie este despre timp petrecut cu familia. Vrei să stai mai mult în compania acestor persoane importante din viața ta și, de asemenea, să le arăți mai multă susținere. Însă, nu neglija persoana iubită. Dacă e iubită, desigur. Dacă te afli, însă, într-o relație de compromis, gândește-te de două ori dacă vrei să mai continui.

Citește și:

Horoscopul de Crăciun. Cum își petrec zodiile sărbătorile de iarnă

Horoscopul lunii decembrie. Zodiile cărora le merge cel mai bine la final de an

Zodii compatibile. Patru cupluri de zodii care fac perechea perfectă, în dragoste

Horoscopul dragostei. Balanță

Luna decembrie este despre pasiune. Astfel, indiferent spre ce îți îndrepți atenția, faci totul cu pasiune și dedicare. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și să îi ajuți mai mult pe cei din jurul tău. Ai multă energie pozitivă și reușești să o transmiți persoanelor din jurul tău.

Horoscopul dragostei. Scorpion

Este posibil să începi luna cu unele conflicte pe plan sentimental. Nu reușești să acorzi atenție partenerului de cuplu, iar acest lucru o să aducă probleme destul de repede. Încearcă să asculți mai mult și să vorbești mai puțin, pentru ca lucrurile să revină la normal.

Horoscopul dragostei. Săgetător

În această lună începi să îți acorzi mai multă atenție. Vrei să îți dai seama care sunt lucrurile care lipsesc din viața ta și ce poți face pentru a te simți mai împlinit. Astfel, la începutul lunii petreci mult timp în compania propriei persoane și, astfel, reușești să atingi echilibrul după care tânjești de atât de mult timp.

Horoscopul dragostei. Capricorn

Luna decembrie este despre romantism. Începi să privești lucrurile cu mai multă deschidere și pui pasiune în tot ceea ce faci.

Horoscopul dragostei. Vărsător

Reușești să renunți la o serie de obiceiuri nocive și acorzi mai multă atenție sănătății. Începi să îți asculți corpul, iar acest lucru aduce cu sine mai multă energie pozitivă și mai multă încredere în propria persoană.

Horoscopul dragostei. Pești

Începi să înțelegi cât de important este să iei lucrurile pe rând și să acorzi, astfel, mai multă atenție detaliilor. A doua parte a lunii decembrie este despre partenerul de cuplu și despre timpul petrecut în compania acestei persoane importante din viața ta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter