Horoscopul lunii decembrie 2014

Publicat pe

Săgetător 23.11-23.12

Eşti vedeta lunii şi vei şti să profiţi din plin de acest privilegiu. Ţinând cont că este oricum o perioadă a surprizelor şi a evenimentelor mult aşteptate, vei avea cu siguranţă toate motivele de a te simţi în al nouălea cer. Fii totuşi atent cu bugetul tău, dat fiind că acesta ar fi singurul aspect din decembrie care îţi poate da ceva bătăi de cap.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

În mod surprinzător, dacă pentru ceilalţi această perioadă este una de relaxare şi reîncărcare a bateriilor, pentru tine, dimpotrivă, va însemna parcă şi mai multă muncă. Binînţeles, eforturile îţi vor fi răsplătite, aşa că totul va fi meritat.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

În prima parte a intervalului următor te vei bucura de linişte atât la serviciu, cât şi acasă. Însă în cea de a doua parte, pregăteşte-te de musafiri, pentru că vor veni să te viziteze rude şi prieteni pe care nu i-ai mai văzut demult.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Te încearcă un sentiment profund de gelozie faţă de toţi cei din jurul tău. Îi invidiezi parcă pentru reuşitele lor şi ţi se pare că tu nu ai fost răsplătit la adevărata ta valoare. Acest fel de a gândi nu îţi va aduce nimic bun, cu siguranţă.

 

BERBEC 21.03-20.04

Te-ai putea confrunta cu ceva probleme de sănătate care să-ţi altereze oarecum dispoziţia de Sărbători. Acordă o atenţie sporită alimentaţiei, nu face excese şi consumă multe lichide. Vei reuşi astfel să eviţi eventualele neplăceri.

 

TAUR 21.04-21.05

De ceva vreme ai tot avut de înfruntat diverse probleme de sănătate. Fie au fost viroze, fie afecţiuni digestive, ideea este că nu te-ai simţit în cea mai bună formă. În curând vei reintra pe un făgaş normal din acest punct de vedere.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Singura ta problemă în următoarea perioadă va fi să onorezi toate invitaţiile pe care le vei primi. Rude, prieteni apropiaţi sau cunoştinţe cu care nu te-ai mai întâlnit demult vor dori cu toţii să te vadă şi să afle ce ai mai făcut în ultima vreme.

 

GEMENI 22.05-21.06

Cadouri, surprize, revederi nesperate – vei avea parte din plin de toate acestea în luna decembrie. Programează-ţi înainte de orice întâlnire o sesiune de shopping pentru a fi sigur că ai cumpărat cadouri pentru toţi cei apropiaţi.

 

RAC 22.06-22.07

Nimeni până acum nu ţi-a spus atât de franc adevăruri evidente. Nefiind obişnuit, sinceritatea lor te surprinde. Nu interpreta drept rea-voinţă un simplu act de demnitate. Fii deschis, ascultă-le sfatul şi analizează-te şi tu pe tine însuţi.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Eşti foarte ocupat să mergi la cumpărături, să-i feliciţi pe toţi cei dragi ţie şi să-ţi pregăteşti casa de Sărbători. Nu exagera totuşi, în această perioadă ar trebui, din contră, să ne odihnim şi să ne acordăm mai mult timp nouă înşine.

 

LEU 23.07-23.08

Tot anul ţi-ai dorit ca Sărbătorile de iarnă să le petreci într-un loc boem, cum ar fi o cabană la munte cu foc în şemineu şi vin fiert cu scorţişoară. Dacă te grăbeşti, ai toate şansele să-ţi planifici vacanţa mult visată.

 

SCORPION 24.10-22.11

Vei primi cele mai frumoase cadouri şi ţi se vor îndeplini, conform urărilor, toate dorinţele. Nu îţi va lipsi nimic, te vei distra de minune, vei revedea întreaga familie şi chiar vei avea parte de Sărbători de poveste. Eşti unul dintre cei mai norocoşi!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter