8 vedete cu forme voluptoase

Publicat pe

Într-o perioadă în care vedetele se află într-o permanentă cură de slăbire, iar dimensiunile de top model sunt cele mai căutate, există câteva celebrităţi care încalcă aceste norme. Iată care sunt vedetele cu forme voluptoase care fascinează o lume întreagă.

 

La cei 50 de ani ai săi, Monica Bellucci reprezintă una dintre cele mai admirate celebrităţi, actriţa italiană fiind desemnată în repetate rânduri cea mai frumoasă femeie din lume. Feminină şi senzuală, Monica dă adevărate reprezentaţii pe covorul roşu unde păşeşte cu nonşalanţă în rochii spectaculoase, preferatele sale fiind cele roşii sau negre.

 

Kate Winslet, interpreta lui Rose din Titanic', şi-a asumat întotdeauna formele generoase, actriţa situându-se chiar pe prima poziţie într-un top al celor mai dorite trupuri de la Hollywood.

 

Beyonce este nu doar una dintre cele mai frumoase femei celebre, ci şi una extrem de influentă. Posesoarea unor forme generoase pe care nu s-a sfiit să le afişeze în concerte sau în clipuri, Beyonce domină clasamentele muzicale.

 

Aishwarya Rai devenea la 20 de ani Miss World, iar la aproape 40 de ani încearcă să îşi recupereze silueta după naşterea primului ei copil. Actriţa care şi-a construit o carieră impresionantă la Bollywood şi-a asumat întotdeauna aspectul fizic.

 

Kate Upton este cel mai cool şi faimos model al momentului, afişându-şi de numeroase ori formele voluptoase în revista americană Sports Illustrated Swuimsuit Issue. După ce a demolat toate regulile din modelling, Kate încearcă să îşi facă acum un nume şi în cinematografie.

 

Christina Hendricks a câştigat lozul câştigător o dată cu rolul din serialul american Mad Man'. În 2010 era desemnată de Esquire Cea mai sexy femeie din lume, actriţa remarcându-se prin bustul său generos şi tenul de porţelan.

 

Liv Tyler ne-a cucerit definitiv cu rolul din Lord of the Rings', fiica lui Steven Tyler, solistul Aerosmith, intrând în categoria femeilor cu forme. La 1,78 m înăltime, Liv reuşeşte să fie extrem de graţioasă atât în viaţa reală cât şi în filme. Acum este însărcinată cu cel de-al doilea copil, aşa că o vreme va sta departe de platourile de filmare sau de evenimente.

 

Salma Hayek este una dintre cele mai cunoscute actriţe latino care la 46 de ani continuă să se menţină în top. Cu forme bine definite, Salma este extrem de mândră de corpul ei şi nu slăbeşte decât atunci când i-o cere un anumit rol. Actriţa ştie să îşi aleagă perfect ţinutele pentru covorul roşu, mizând pe rochiile glam al unor mari creatori.

 

Foto: Hepta

 

8 vedete cu forme voluptoase 8 vedete cu forme voluptoase

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter