Horoscopul lunii decembrie 2016

Publicat pe

SAGETATOR 23.11-23.12

Viața ta va fi condiționată de bani mai mult ca de obicei în această lună, ceea ce nu e neapărat un lucru rău, fiindcă va trebui să-ți pui mintea la treabă și să găsești soluții. În compensație, forma fizică, moralul și latura amoroasă sunt la cote maxime, deci poți profita pe deplin de oportunitățile ivite. Nu e exclus să întâlnești curând marea iubire.

horoscop

CAPRICORN 24.12-20.01

În această perioadă, vei asculta mai mult ca de obicei de vocea rațiunii, urmându-ți interesele, în detrimentul dragostei. Chestiunile legate de bani și în special de viața profesională își vor găsi rezolvarea, dar relația de cuplu va avea de suferit.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Mercur retrograd s-ar putea să-ți joace feste pe plan amoros, așadar, mai ales dacă te afli într-o relație, ar fi bine să nu te joci cu focul – persoana iubită nu-ți va ierta infidelitatea. Mai bine ocupă-te de latura financiară, se anunță câștiguri mari.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Nu ai un moral prea ridicat și nici cu energia nu stai prea bine în această lună, dar, dacă vei reuși să-ți dozezi eforturile, vei depăși cu bine momentul. În contrapartidă, ai noroc în dragoste. În plus, o fostă iubire apare din nou la orizont.

 

BERBEC 21.03-20.04

Se anunță o lună agreabilă în plan sentimental, dar și celelalte categorii vor fi bine aspectate. Ieșirile în societate, activitățile cu familia și distracțiile cu prietenii îți vor umple timpul liber în mod plăcut și te vor încărca pozitiv.

 

TAUR 21.04-21.05

Ți se deschid noi perspective profesionale, dar și sentimentale, iar în cel mai fericit caz vei reuși să împletești utilul cu plăcutul, pentru că nu e exclus să te îndrăgostești de cineva de la job. Cireașa de pe tort sunt banii, deci așteaptă-te la o primă!

 

GEMENI 22.05-21.06

O lună a deciziilor cu impact pe termen lung, dar și a frivolității. Te vei distra mai mult ca niciodată și nu vei rata nicio ocazie de a ieși în lume și a-ți face noi cunoștințe. În plus, situația materială e bine aspectată, deci poți pleca în vacanța mult visată!

 

RAC 22.06-22.07

Din punct de vedere financiar, ești pe val, toate demersurile și investițiile tale au șanse de succes. Relațiile cu familia lasă însă de dorit. De data asta, s-ar putea să nu te mai salveze rolul lui Moș Crăciun – ei au nevoie de tine, nu de cadouri!

 

LEU 23.07-23.08

Deși ai o energie fantastică, în această lună vei simți că bați pasul pe loc la job orice ai întreprinde, însă doar din cauza celor din jur, care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. În schimb, sex-ap-peal-ul tău fabulos va face victime negreșit.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Deși ai o mulțime de lucruri pe agenda zilnică, vei reuși să le rezolvi în timp-record, și asta pentru că ești o persoană extrem de rațională și organizată. Din păcate, îi scoți peri albi persoanei iubite cu insistența, iar relația dintre voi e explozivă.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Adori Sărbătorile de iarnă și această perioadă magică te predispune la romantism și la visare mai mult ca de obicei. Din nefericire, ai tendința de a flirta în stânga și-n dreapta, iar asta n-o să se termine bine deloc dacă află jumătatea ta.

 

SCORPION 24.10-22.11

Bani, carieră, dragoste – toate sunt la superlativ, așadar ar fi bine să nu ratezi nicio oportunitatece-ți va ieși în cale. Nu uita totuși să faci totul cu măsură, fiindcă, din păcate, sănătatea nu e punctul tău forte în această lună…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter