Horoscopul lunii iulie 2017

Publicat pe

RAC 22.06-22.07

Ai nevoie de autonomie și de adaptabilitate mai mult ca niciodată! Va trebui să fii inovativă și să speculezi orice oportunitate în profesia ta dacă vrei să supraviețuiești! Din fericire, compensezi pe plan amoros − pentru că iubești și ești iubită − și, în plus, te bucuri de sprijinul necondiționat al familiei, indiferent ce îți dorești să întreprinzi.

 

LEU 23.07-22.08

Viața ta profesională va fi foarte agitată în iulie, așadar n-ar strica să o pui puțin în stand-by și să te ocupi de familie. Vestea bună e că vei primi o sumă de bani neașteptată și, pentru prima oară, o vei cheltui cu nesăbuință – într-o vacanță de 5*.

 

FECIOARĂ 23.08-22.09

Legăturile sociale îți vor fi vitale luna aceasta pentru a progresa în carieră. Cum creativitatea ta e la cote maxime, sigur vei da lovitura. Asta va fi însă în detrimentul vieții de cuplu, relația dintre tine și persoana iubită fiind pe muchie de cuțit.

 

BALANȚĂ 23.09-22.10

Aspectele planetare sunt excelente luna aceasta pentru tine pe plan material și profesional. Din păcate însă, atât viața de familie, cât și cea amoroasă lasă de dorit, dar vei recupera în august… când vei sta mai prost cu banii.

 

SCORPION 23.10-21.11

Saturn și Marte vor avea un impact destul de neplăcut în acest interval asupra carierei și a sănătății tale, dar Jupiter va da un imbold neașteptat finanțelor. Chiar dacă nu vei fi apreciată la job, cel puțin vei avea bani!

 

SĂGETĂTOR 22.11-21.12

Dacă vrei să-ți vezi scopurile atinse luna aceasta, va trebui să faci mai multe compromisuri și, mai ales, să cooperezi cu cei din jur, chiar dacă preferi să dai ordine. Deși sănătatea e bună, viața amoroasă îți creează mai mult stres ca de obicei.

 

CAPRICORN 22.12-19.01

Profesia și latura spirituală sunt avantajate, iar oportunitățile în carieră sunt, de asemenea, favorizate. Nu același lucru se poate spune, din păcate, și despre relațiile cu familia, care sunt încordate, și despre sănătate, care lasă de dorit.

 

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Saturn, Marte și Neptun îți vor face viața grea, în această lună, aproape din toate punctele de vedere. Sănătatea e destul de fragilă, banii – puțini, iar cariera, ca și inexistentă. În schimb, viața ta amoroasă va fi la cote maxime!

 

PEȘTI 19.02-20.03

Stabilitatea emoțională este prioritară pentru tine acum, cu atât mai mult cu cât relația ta amoroasă nu merge prea bine, și asta doar din cauză că vânezi perfecțiunea. În scurt timp, iubitul tău ar putea evada din colivia de aur în care l-ai închis!

 

BERBEC 21.03-20.04

Situația materială va fi excelentă în iulie, dar va trebui să găsești un echilibru între familie și carieră. Scopurile profesionale te-au făcut să te îndepărtezi de ceea ce este cu adevărat important și ai putea să-ți regreți cât de curând alegerea.

 

TAUR 21.04-21.05

În timp ce Marte îți ascute agresivitatea, Saturn te trage înapoi, creând astfel un echilibru ce te va ajuta să evoluezi mulțumitor atât pe plan profesional, cât și social. Mai mult, viața ta amoroasă va fi excelentă, la fel și cea materială.

 

GEMENI 22.05-21.06

În pofida unor aspecte planetare nefavorabile, vei înota împotriva curentului și te vei descurca excelent. Latura financiară e bine aspectată, doar la planul amoros și la cel al carierei, unde trebuie să-ți schimbi strategia, mai trebuie lucrat.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter