Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu – Cum a fost în prima vacanţă alături de cele două fetiţe

Publicat pe

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, părinţi a două fetiţe de 3 ani şi jumătate, respectiv 1 an, Carolina şi Raisa, şi-au făcut curaj şi au plecat în prima lor vacanţă alături de cele două fete.

 

Cei doi au ales ca destinaţie un resort all inclusive din Turcia, iar Alexandru şi-a ţinut fanii la curent prin intermediul unui „Jurnal de vacanţă pentru tătici de copii mici' în care a notat cu lux de amănunte şi mult umor cum a decurs prima lor vacanţă în formulă completă.

 

Cei doi au fost însoţiţi de părinţii Alinei, iar bagajul lor de călătorie a fost cu adevărat impresionant de parcă s-ar fi mutat definitiv acolo şi nu ar fi plecat doar pentru o săptămână.

 

Vacanţa cu doi copii mici nu este deloc una simplă, însă amintirile sunt cu totul deosebite, după cum a notat Alexandru în Jurnalul lui: „Mă gqndesc la vacanţa asta. Îmi trec aşa prin minte toate micile lucruri care s au întâmplat, dar care pentru noi şi mai ales pentru copii sunt atât de mari.

 

Carolina a învăţat să se teamă de apa, ceea ce nu e chiar un lucru rău (va fi mai precaută de acum înainte), Raisa a învăţat să meargă mai bine în sutele de ture de pe plajă sau de prin cameră şi a avut primul ei contact cu marea, iar noi am învăţat să fim poate puţin mai relaxaţi în privinţa copiilor şi să ne bucuram mai mult de trăznăile lor.'

 

Din fericire, cele două fetiţe au fost sănătoase în timpul vacanţei şi nu au avut nevoie de niciunul dintre medicamentele puse în bagaj de cei doi părinţi extrem de precauţi. Din nefericire, acestea s-au îmbolnăvit imdiat cum au ajuns acasă, făcând febră.

 

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu – Cum a fost în prima vacanţă alături de cele două fetiţeAlina Sorescu şi Alexandru Ciucu – Cum a fost în prima vacanţă alături de cele două fetiţe

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter