Horoscopul lunii iunie 2016

Publicat pe

Gemeni 22.05-21.06

Luna aceasta îți vei da seama că toate acele gânduri nerealiste pe care ți le-ai tot făcut n-au avut nicio bază reală. Încearcă să ai o privire obiectivă asupra realității și vei evita astfel neplăceri imaginare. Din punct de vedere financiar se va simți o îmbunătățire vizibilă a bugetului familiei, de care te vei bucura alături de cei dragi.

 

Horoscope-3

 

RAC 22.06-22.07

S-ar putea ca în perioada următoare să fie nevoie să-ți reevaluezi scara valorilor, astfel încât să ai o privire obiectivă asupra relațiilor cu cei apropiați. Nu e exclus să ai chiar câteva polemici cu parte-nerul de viață din motive cât se poate de banale.

 

LEU 23.07-23.08

Fără să-ți dai seama, uneori tinzi să acorzi mai multă atenție propriei persoane decât celor apropiați. Din acest motiv, unii te-ar putea învinui de egoism. Încearcă să fii mai sensibil la sentimentele lor pentru a salva relațiile.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Ai tot felul de idei mărețe și planuri ambițioase atât în ceea ce privește zona profesională, cât și viața personală. Vrei să faci cât mai multe lucruri și să atingi astfel cele mai înalte culmi ale gloriei. Profită de acest elan de care te bucuri în iunie.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Ai de făcut tot felul de drumuri și de rezolvat mai multe treburi care țin de zona gospodăriei. Organizează-ți bine toate treburile pentru a evita supraaglomerarea. Din punct de vedere financiar, s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută.

 

SCORPION 24.10-22.11

Prima lună de vară îți amintește de perioadele frumoase în care nu aveai nicio grijă. Alege o destinație și evadează alături de cei dragi câteva zile pentru a-ți recăpăta buna dispoziție. Fii atent la excesele alimentare!

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Anul acesta te vei bucura de vară în mod deosebit. Vei avea parte de vacanțe mai speciale decât în alți ani, vei cunoaște oameni alături de care te vei simți foarte bine și per total vei acumula experiențe cu adevărat interesante.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

În zona profesională se pot acumula diverse sarcini pe care va trebui să le rezolvi cât mai rapid posibil. Prin urmare, ritmul va fi destul de alert și va fi nevoie de o bună organizare a tuturor responsabilităților.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Pentru tine, familia va fi principala preocupare luna aceasta, dat fiind că aici se vor petrece cele mai multe evenimente. Fie că e vorba de o căsătorie, fie de nașterea unui copil, important este că îi vei avea pe toți cei dragi aproape.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Se anunță o schimbare extrem de plăcută de decor pentru tine. Fie vei reînnoda legătura cu partenerul de viață, fie vei îndrăzni să faci o achiziție importantă, oricum în iunie se întrevăd motive evidente de petrecere.

 

BERBEC 21.03-20.04

S-ar putea să ai câteva schimburi de replici mai acide cu unul dintre colegii de muncă. Oricât de diferite ar fi părerile voastre, nu lăsa ca lucrurile să degenereze și respectă și punctul de vedere al celorlați parteneri profesionali.

 

TAUR 21.04-21.05

Sunt șanse ca în iunie pentru nativii din Taur să se producă finalul unei etape și, implicit, începutul uneia noi. Deși ideea unei schimbări nu te încântă în mod deosebit, acceptă faptul că totul în viață se află sub semnul unei mișcări continue.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter