Comparate adesea, Sophia Loren şi Mădălina Ghenea se vor întâlni la Cluj

Publicat pe

Ediţia de anul acesta a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) o are ca invitată specială pe celebra actriţa Sophia Loren.

 

Aceasta va primi Premiul pentru întreaga carieră, care îi va fi înmânat de românca Mădălina Ghenea, cea care a fost comparata în repetate rânduri cu Sophia Loren.

 

Mădălina Ghenea o va întâlni pe celebra actriţă italiană în cadrul Galei de închidere TIFF, pe 4 iunie, la Teatrul Naţional din Cluj.

 

Presa italiana a scris despre incredibila asemănare dintre cele două, nu doar fizică, ci şi in privinţa carierei. La fel ca şi Sophia Loren, Mădalina şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 15 ani.

 

Frumoasa româncă, despre care s-a spus ca are farmecul mediteraneean al Sophiei Loren, visează la o cariera in cinematografie, ea făcând deja primii paşi în acest sens. A jucat alaturi de Jude Law în pelicula „Dom Hemingway', dar şi de Jane Fonda şi Michael Caine în „Youth'.

 

Mădălina Ghenea va lua parte şi la o proiecţie specială a celui mai recent film al său, Tinereţe / La giovinezza / Youth, de Paolo Sorrentino, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.

 

Legendă a cinematografiei mondiale, considerată mult timp una dintre cele mai frumoase femei celebre, Sophia Loren a fost un adevărat sex simbol al anilor 50-70.

 

„Este una dintre întâlnirile pe care mi le-am dorit de foarte mulți ani la TIFF și mă bucur că se întâmplă, în sfârșit. Sophia Loren este idolul multor generații, o prezență tonică și șarmantă, cu o popularitate enormă în orice colț al lumii. E o onoare s-o avem la TIFF și o bucurie, sper, pentru clujeni să o întâlnească, la prima ei venire în România. Ea se alătură unui șir de personalități puternice care au fost celebrate în cei 15 ani de TIFF, de la Claudia Cardinale, Annie Girardot, Vanessa Redgrave, la Catherine Deneuve și Geraldine Chaplin', declară Tudor Giurgiu, președintele TIFF.

 

Foto:Instagram

 

Comparate adesea, Sophia Loren şi Mădălina Ghenea se vor întâlni la ClujComparate adesea, Sophia Loren şi Mădălina Ghenea se vor întâlni la Cluj

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter