SORE – O mămică fericită

Publicat pe

De doua luni si jumatate, de cand a adus-o pe lume pe micuta Erin, Sore se declara o femeie implinita. Cantareata marturiseste ca are o fetita foarte cuminte, motiv pentru care programul ei nu s-a schimbat prea mult. 

 

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Sore: Vara aceasta voi petrece mare parte cu bebe pentru ca este prima vara impreuna. Vreau sa merg cu ea la mare, sa facem aerosoli si, bineinteles, concerte, dar vreau sa pastrez o balanta pentru ca nu vreau sa pierd nimic. Poate cine stie, zice „mama”.

 

Cum te simti in postura de mamica?

Sore: Imi pare rau ca n-am facut asta mai repede pentru ca ceea ce simt nu poate fi descris. Este imposibil de descris bucuria pe care o simt.

 

Care e lucrul pe care nu ti l-a spus nimeni despre sarcina si ti-ai fi dorit sa-l stii?

Sore: Am citit tot ce se putea citi si ma bucur, pentru ca asa realizez cat de norocoasa sunt pentru ca aproape nimic din ceea ce spun cartile nu se intampla. Erin este foarte cuminte si doarme aproape toata noaptea.

 

Alaptezi?

Sore: Da, alaptez pentru ca mi-am dorit foarte mult ca bebe sa primeasca toata imunitatea de care are nevoie si vitaminele pe care i le pot oferi.

 

Adina Vilcea, Foto: Facebook

 

SORE – O mămică fericităSORE – O mămică fericită

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter