Brad Pitt şi Angelina Jolie şi-au cumpărat o casă în Mallorca

Publicat pe

După ce a filmat la Mallorca lungmetrajul „Allied', în care joacă alături de Marion Cotillard, Brad Pitt a fost cucerit de frumuseţea acestei insule, astfel încât nu a rezistat tentaţiei de a-şi achiziţiona o casă aici.

 

angelina jolie&brad pitt

 

Noua proprietate a cuplului Brad Pitt şi Angelina Jolie a costat aproximativ 3,5 milioane de euro şi se află la 20 de kilometri distanţă de Palma de Mallorca.

 

„Brad Pitt s-a îndrăgostit de Insulele Baleare după filmarea celui mai nou lungmetraj al său şi din acest motiv ne-a cerut să-i găsim o casă în zonă', a declarat cel care i-a găsit noua locuinţă.

 

Noua proprietate achiziţionată de Brad şi Angelina le oferă intimitatea atât de căutată de ei, pentru că accesul nu este uşor de realizat. Are 8 camere, o grădină uriaşă şi o piscină, astfel încât întreaga familie va putea petrece aici vacanţe minunate.

 

Angelina şi Brad Pitt par iremediabil îndrăgostiţi de Europa, locuind acum la Londra, dar având şi o proprietate spectaculoasă în sudul Franţei.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter