Horoscopul lunii iunie 2017

Publicat pe

GEMENI 22.05-21.06

În această lună, te vei bucura de o sănătate excelentă, latura materială va fi bine aspectată, la job ai succesul asigurat, însă punctul nevralgic îl constituie amorul. Viața ta de familie va fi tulbure și… turbulentă, așadar va trebui să dai dovadă de multă diplomație și mai ales de răbdare, fiindcă relația ta de cuplu e pe muchie de cuțit…

 

RAC 22.06-22.07

În această lună, Jupiter te impulsionează pe plan profesional, iar latura materială este și ea excelent aspectată. Sănătatea este la cote maxime, iar asta se va răsfrânge pozitiv asupra aspectului exterior și vei fi mai sexy ca de obicei!

 

LEU 23.07-22.08

A venit vremea să-ți impui voința și să trăiești așa cum îți dorești tu, și nu cum îți dictează alții! Poate tocmai de aceea, în iunie, viața ta de cuplu se va schimba în bine, iar în portofelul tău, după multă vreme, în sfârșit se va auzi foșnet de bani.

 

FECIOARĂ 23.08-22.09

În acest interval, te vei concentra cu precădere asupra carierei, pentru că cel mai mult te interesează prosperitatea financiară. În ceea ce privește viața amoroasă, Neptun și Uranus îți vor băga bețe-n roate, deci nu-ți face mari speranțe!

 

BALANȚĂ 23.09-22.10

Cu banii vei sta cam prost, la job vei traversa o perioadă furtunoasă și, cireașa de pe tort, un fost iubit se va întoarce în viața ta și, dacă îl vei lăsa, îți va crea probleme cu partenerul tău… Luna asta ar fi bine să adopți o atitudine mai „low profile.

 

SCORPION 23.10-21.11

Sănătatea fizică și psihică sunt excelente, iar „injecția de energie de care beneficiezi te va determina să te implici în multe activități. Va trebui să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală, iubitul tău își pierde răbdarea!

 

SĂGETĂTOR 22.11-21.12

Iunie va fi o lună frenetică pentru Săgetători și în special cei ce activează în domenii creative vor prospera. În plus, perspectivele financiare sunt excelente, iar latura amoroasă e bine aspectată. Dacă ești single, așteaptă-l pe Făt-Frumos!

 

CAPRICORN 22.12-19.01

Vei avea o viață profesională activă, însă va trebui să-ți stăpânești nerăbdarea – banii nu vor veni atât de repede pe cât speri. Îți va merge bine însă pe plan amoros și este momentul potrivit să iei o decizie pe care ai amânat-o multă vreme.

 

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Ar trebui să te străduiești să devii ceva mai adaptabilă dacă vrei să ai succes pe plan profesional… și nu numai. Da, e timpul să începi să faci mai multe concesii în viața de cuplu! În compensație, vei avea un noroc incredibil la bani.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Vei munci din greu pentru fiecare bănuț luna asta, iar șefii tăi parcă tot nu vor fi mulțumiți… Din fericire, orele nesfârșite petrecute la job vor avea și o parte bună – relația dintre tine și un coleg de birou pe care îl placi ar putea trece la un alt nivel.

 

BERBEC 21.03-20.04

Cariera nu mai este dominantă în acest interval, în schimb problemele de familie îți vor da de furcă parcă mai mult ca niciodată. Îți va fi greu să te menții la suprafață luna asta, dar nu imposibil. Vestea bună e că, pe plan amoros, vei excela.

 

TAUR 21.04-21.05

Din punct de vedere material ești OK, viața profesională e mulțumitoare, sănătatea la fel, însă problemele tale cele mai mari sunt de natură sentimentală. Nu este exclus ca iubitul tău să nu își dorească acum un copil la fel de mult ca tine.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter