Special VIVA! 18 ani - Vedete la majorat - VIDEO

Publicat pe

Am început pregătirile pentru petrecerea VIVA! cu mult timp înainte, printr-un prom night în care celebritățile au retrăit emoțiile și momentele speciale de la 18 ani. Am probat ținute de bal, am exersat pași de dans și ne-am adus aminte de prima iubire.

 

Andreea Marin: Viva! la majorat, de-acum stăm altfel de vorbă! Pentru mine, Viva! rămâne un tânăr bine educat, responsabil, inteligent, priceput, cu bun-simţ, serios, grijuliu cu oaspeţii găzduiţi în paginile sale. Aşa să rămâi, la mulţi ani!

 

Andra Andreescu: Un sincer la mulţi ani, dragă Viva! Sper ca această „vârstă să îţi aducă cât mai mult soare în redacţie. Sunt mândră de tine! 

 

Stephan Pelger: Viaţa începe de abia acum, mai sunt mii de lucruri de făcut! Viva la VIVA! Ai toată viaţa înainte! La mulţi ani!

 

Cristina Săvulescu: La mulţi ani, Viva! Îţi doresc multă creativitate şi milioane de pagini de răsfoit! Aştept cu drag să ne întâlnim şi de acum încolo, lună de lună, la mine pe birou.

 

Cătălin Măruţă: 18 ani este un prag special, pentru cei din jur încetezi să mai fii copil, devii adult. Revista Viva! a dovedit însă demult că e mare, sofisticată şi inteligentă. Urez redacţiei cât mai multe pagini şi cât mai multe numere frumoase!

 

Adela Popescu: 18 ani. Ce vârstă frumoasă! Să creşti mare, să continui să ne faci fericiţi, să ne informezi şi să ne bucuri cu grandoarea ta! La mulţi ani!

 

Andra:  Îmi aduc aminte că, atunci când am împlinit 18 ani , simţeam călumea e a mea, că am toate răspunsurile şi că sunt pregătită să fac orice. Aş vrea să urez revistei Viva! ca la majorat să aibă energia să facă orice şi curajul să înfrunte orice obstacol ! 

 

Delia: La mulţi ani, Viva! La cât mai multe coperţi de excepţie şi… cu mine 😉 Acum, în prag de majorat, vă doresc (şi) mai multă înţelepciune şi maturitate. Felicitări pentru toţi anii minunaţi de până acum! Semnat, Pradu 

 

Simona Pătruleasa: Viva! înseamnă pentru mine emoţie, poveste, frumuseţe, relaxare… Înseamnă şi o colaborare îndelungată, cu profesionişti ai condeiului! La mulţi ani plini de inspiraţie şi culoare! La mulţi ani, VIVA!

 

Iulia Albu: Au fost 18 ani, vă doresc cel puţin încă pe atâţia, la fel de frumoşi, cu coperte de senzaţie! Am descoperit că sunteţi o echipă deosebită, pe care mă bucur să o adaug în „familia mea. Vă pupă cu drag şi drac Domniţa de Alba!

 

Ilinca Vandici: Am încredere în voi, aştept să fiu surprinsă şi să ne bucurăm din nou peste 18 ani de reuşitele noastre! La mulţi ani, VIVA!

 

 Antonia: La mulţi ani, VIVA! Să fiţi mereu tineri şi frumoşi! Vă pup şi vă mulţumesc pentru că faceţi parte din viaţa mea! 

 

Carlas Dreams: Felicitări şi fericire cu ocazia împlinirii a 18 ani! De acum, multe devin legale, dar vin şi cu răspundere. Aşa că mult succes de acum încolo! V-am cuprins 🙂

 

Stilist: ANDA CRĂPĂTUREANU Fotograf: MARIUS BĂRĂGAN

 

Special VIVA! 18 ani - Vedete la majorat - VIDEOSpecial VIVA! 18 ani - Vedete la majorat - VIDEO

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter