Horoscopul lunii mai 2016

Publicat pe

TAUR 21.04-21.05

Simți nevoia să ai o libertate mai mare de mișcare și de exprimare în cadrul relației de cuplu. Vorbește deschis cu partenerul și stabiliți împreună noi direcții care să vă ajute pe viitor. Din punct de vedere financiar ai putea avea parte de câteva surprize plăcute, însă chiar și așa este recomandat să fii cât se poate de prudent.

 

Horoscope-3

 

GEMENI 22.05-21.06

Încerci noi modalități de petrecere a timpului liber care să te ajute să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Ai nevoie de o mică vacanță în care să te deconectezi și să-ți încarci bateriile. Profită de Sărbători pentru a te relaxa.

 

RAC 22.06-22.07

Întâlnirile cu prietenii îți reamintesc de perioada studenției și te va cuprinde nostalgia vremurilor trecute. Bucură-te de compania celor dragi și organizează mici petreceri chiar la tine acasă. Ai putea primit vizita unei rude dragi.

 

LEU 23.07-23.08

Se poate ca un coleg de birou să te solicite să-i acorzi un împrumut financiar. În măsura în care poți, ajută-l și asigură-l de toată susținerea ta. Oricum, pentru tine, aceasta va fi o lună în care îți vei dovedi empatia și colegialitatea.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Într-o perioadă în care majoritatea cunoscuților și-au încheiat deja treburile gospodărești, tu te-ai putea confrunta cu o serie de reparații care nu pot fi amânate. Ocupă-te temeinic de fiecare în parte, dar nu cheltui prea mult.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

După o perioadă destul de lungă de timp, te vei simți din nou în cea mai bună formă. Profită de această creștere a energiei și fă toate acele activități pentru care până acum nu ai avut timp. Invită-ți prietenii la masă într-una din seri.

 

SCORPION 24.10-22.11

Exact când te vei aștepta mai puțin, ai putea avea parte de o surpriză de proporții din partea unui membru al familiei. Foarte probabil să fii invitat să-ți petreci câteva zile la casa de vacanță a unei rude pe care n-ai mai văzut-o demult.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Evenimentele din ultima vreme te-au scos din rutina zilnică în care te simțeai extrem de confortabil. Din fericire, urmează o perioadă de așezare și de revenire la vechile obiceiuri. Așadar, pregătește-te să te odihnești.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Luna aceasta comunicarea nu va fi punctul tău forte. Vei reuși cu greu să gestionezi relațiile cu cei din jur, motiv pentru care uneori pot apărea tensiuni. Acordă ceva mai multă atenție bugetului și evită cheltuielile inutile.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Luna aceasta, lucrurile par a lua o întorsătură destul de ciudată mai ales în sfera profesională. Ai putea fi copleșit de sarcini complicate, pe care să nu le poți finaliza în timp util. Nu te speria de aceste responsabilități, le vei finaliza cu brio.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Cineva din anturajul apropiat îți va face o propunere pe care ai face bine să o iei în calcul. Fie că e vorba de o chestiune financiară, fie de o invitație pentru timpul liber, ideea este că vei avea parte de o experiență de neuitat.

 

BERBEC 21.03-20.04

Pentru tine, mai va fi o lună destul de liniștită, în care nu te vei confrunta cu probleme majore. Ceea ce e foarte bine, dat fiind că în ultima vreme au avut loc numeroase evenimente importante care te-au scos oarecum din zona de confort.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter