Cum au sfidat ploaia Simona Pătruleasa şi Andreea Esca

Publicat pe

Poate ca unele zile sunt ploioase, dar pentru ca la vie este belle', vedetele s-au bucurat sa petreaca cateva ore colorate la un eveniment Lancome invaluit in mister.

 

Misterul s-a transformat intr-o surpriza frumoasa o data cu anuntul ca Alexandru Abagiu, profesionist cu o experienta de 20 de ani in machiaj, a preluat pozitia de National Make-up Artist Lancome. Inainte de a oferi o demonstratie de machiaj, acesta le-a marturisit celor prezenti ca eleganta specifica brand-ului l-a atras dintotdeauna.

 

Simona Patruleasa, prezenta rara la evenimentele mondene, s-a bucurat sa le revada pe Andreea Esca si pe Camelia Sucu. Cele trei au facut impreuna o fotografie pe care Simona  a postat-o dupa eveniment pe Facebook cu mesajul „ chiar daca afara ploua, un eveniment matinal este un prilej perfect sa întâlnesc doua femei frumoase pe care le vad destul de rar.'

 

Malvina Cservenschi, vesnic bronzata si senina, ne-a povestit ca si-a ales deja rochia pentru petrecerea Viva!, in timp  ce Amalia Enache, care are norocul unei sarcini deloc dificile, a fost una dintre cele mai zambitoare prezente.

 

Cum au sfidat ploaia Simona Pătruleasa şi Andreea EscaCum au sfidat ploaia Simona Pătruleasa şi Andreea Esca
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter