Horoscopul lunii noiembrie 2014

Publicat pe

SCORPION 24.10-22.11

Fiind sărbătoritul lunii, vei reuşi în intervalul următor să-i impre-sionezi pe cei din jur cu atitudinea ta încrezătoare. Reuşeşti să duci la bun sfârşit toate proiectele în care eşti implicat, însă ai face bine să nu accepţi chiar toate propunerile pe care le primeşti. Asigură-te că îţi rămâne timp şi pentru tine. Din punct de vedere financiar nu sunt schimbări importante, aşa că poţi sta liniştit.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Dacă până acum simţeai că eşti suprasolicitat şi nu credeai că situaţia la locul de muncă se va ameliora, iată că de luna aceasta lucrurile încep uşor-uşor să se îmbunătăţească. Nu va fi nevoie să stai peste program, aşa că poţi planifica ieşiri cu prietenii sau alte activităţi pentru care nu ai avut timp până acum.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

În prima parte a intervalului, s-ar putea să ai câteva probleme de sănătate. Ar trebui să fii mai atent şi să nu laşi nimic nerezolvat. Programează-ţi o vizită la doctor şi urmează eventualul tratament cu stricte-ţe. Un prieten apropiat ţi-ar putea cere un ajutor financiar.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Luna aceasta vei avea de rezolvat mai multe treburi gospodăreşti, pentru care s-ar putea să ai nevoie de ajutorul unor specialişti. E necesar, aşadar, să îţi gestionezi bugetul în aşa fel încât să-ţi rămână bani şi pentru astfel de cheltuieli neprevăzute. Asta nu-ţi schimbă totuşi stilul de viaţă în perioada următoare.

 

PEŞTI 19.02-20.03

În sfârşit, zona profesională se deblochează şi vei avea parte de oportunităţi nesperate. În plus, nu este exclus să intri în posesia unei sume de bani destul de consistente, cu care să-ţi cumperi ce mai ai nevoie. Bineînţeles, te poţi gândi şi la o vacanţă scurtă împre-ună cu familia şi prietenii.

 

BERBEC 21.03-20.04

Până acum ai privit relaţiile de prietenie ca un fapt sigur pentru care nu trebuie să faci niciun efort. Luna aceasta vei descoperi că e nevoie să ai o grijă aparte pentru cei apropiaţi, altfel rişti ca aceştia să se îndepărteze de tine. Fii atent şi când vine vorba de cheltuieli neprevăzute. Evită tot ce nu este necesar.

 

TAUR 21.04-21.05

Problemele de sănătate cu care te-ai confruntat în ultima vreme ţi-au scăzut tonusul şi energia. Încearcă să adopţi o alimentaţie bogată în vitamine şi consumă lichide cât mai multe. Eventual, poţi apela şi la sfatul unui specialist, totul e să nu laşi lucrurile să se rezolve de la sine şi să acţionezi tu însuţi.

 

GEMENI 22.05-21.06

În noiembrie încearcă să-ţi faci un bilanţ provizoriu şi să te pregăteşti de Sărbătorile de iarnă. Analizea-ză-ţi bugetul, gândeşte-te ce ţi-ar plăcea să faci şi acţionează. Nu mai aştepta ca alţii să facă totul în locul tău. Ia singur deciziile atunci când vine vorba de propria persoană. Maturizează-te şi fii independent.

 

RAC 22.06-22.07

De obicei eşti foarte concentrat să ai controlul asupra tuturor lucrurilor, să ştii dinainte tot ce se va întâmpla şi să nu te ia nimic prin surprindere. Asta te oboseşte foarte mult şi nici nu-ţi garantează succesul. Alege mai degrabă o atitudine mai relaxată şi încearcă să te laşi purtat de val.

 

LEU 23.07-23.08

În prima parte a intervalului vei primi mai multe veşti bune care îţi vor schimba planurile. Fie va fi o invitaţie din partea unui prieten din străinătate, fie vei primi o ofertă de muncă, ideea este că ai toate şansele să te bucuri de un noiembrie de poveste. Fii, totuşi, atent la sănătate, mai ales la eventualele indigestii.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Luna aceasta vei fi provocat să ieşi din zona ta de confort, mai ales la serviciu. Vei fi implicat în proiecte importante, care ar putea presupune călătorii în străinătate sau discursuri ţinute în public. Ai încre-dere în tine şi renunţă la tendinţa înnăscută de a te subestima. La final, vei fi mândru de tine.

 

BALANŢĂ 23.09-23.10

Eşti irascibil şi cu greu îţi poate intra cineva în voie. Priveşti totul cu multă neîncredere, îi bănuieşti pe cei din jur de intenţii ascunse şi acţionezi în consecinţă. Acordă-ţi un răgaz pentru a te linişti, altfel vei sfârşi singur şi extrem de obosit. Nici financiar lucrurile nu merg foarte bine, aşa că fii atent la cheltuieli.

 

de ANA POPA Fotografii ARHIVA VIVA!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter