Horoscopul lunii octombrie 2016

Publicat pe

BALANTA 23.09-23.10

Vei traversa o perioadă efervescentă. Atât în viața personală, cât și în cea profesională se vor produce schimbări de bun-augur. La job, se întrevede o ascensiune pe scara ierarhică, urmată de o mărire salarială, iar din punct de vedere sentimental vei avea parte de o surpriză imensă, una ce se va lăsa cu… inel cu diamant și cerere în căsătorie.

 

horoscop

 

SCORPION 24.10-22.11

În această lună, astrele îți vor surâde din punct de vedere amoros și ar trebui să profiți la maximum de sex-appealul tău fabulos. Nu te aștepta să găsești însă marea dragoste, bucură-te pur și simplu de viață și trăiește aventuros!

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Latura profesională este extrem de bine aspectată în acest interval și ai mari șanse de promovare, dar asta nu înseamnă că te vei putea baza, ca de obicei, doar pe farmecul personal în relația cu superiorii și cu colaboratorii.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Relațiile cu familia, și așa destul de reci în ultimul timp, se vor deteriora văzând cu ochii, posibil din cauza unui litigiu imobiliar sau a unei neînțelegeri privind o moștenire. Încearcă să nu te implici emoțional mai mult decât e cazul.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Traversezi o perioadă de maxim fizic și psihic, iar asta îți va permite să faci unele schimbări benefice, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Totuși, nu te suprasolicita, rezervele tale de energie sunt limitate.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Dacă ai în plan o investiție de proporții luna aceasta, ar fi bine să-ți amâni planurile o vreme, nu este cea mai fastă perioadă a ta din punct de vedere financiar. În schimb, latura socială este excelent aspectată, la fel și cea profesională.

 

BERBEC 21.03-20.04

Din punct de vedere personal, vei avea parte de satisfacții, atât din partea familiei, cât și a prietenilor; la job însă, dezamăgirile se vor ține lanț. Din păcate, un șef îți poartă sâmbetele și îți caută nod în papură cu orice prilej.

 

TAUR 21.04-21.05

Instalarea în drepturi a toamnei îți induce o stare melancolică și te împinge în pragul depresiei. Exact când vei începe să disperi, în viața ta se va produce o schimbare de proporții. E posibil să te îndrăgostești sau… să câștigi la loterie.

 

GEMENI 22.05-21.06

Succesele din viața profesională vor fi contracarate de eșecurile din cea personală. În cele din urmă, va trebui să faci o alegere dureroasă pentru tine, îți va fi imposibil să echilibrezi balanța și să le împaci pe amândouă.

 

RAC 22.06-22.07

Persoana iubită e destul de indispusă în ultima vreme din cauza comportamentului tău rece și nepăsător și, mai mult, îți va reproșa atașamentul „nefiresc față de familie și de prieteni. La orizont, se adună nori negri de furtună!

 

LEU 23.07-23.08

Excesele culinare din ultima perioadă tind să-ți vină de hac și, din păcate, pari să nu conștientizezi nici faptul că ai luat proporții. Prietenii tăi nu sunt invidioși și răutăcioși, ci sincer îngrijorați pentru sănătatea, dar și pentru… garderoba ta.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Din punct de vedere personal, luna octombrie va fi pentru tine una dintre cele mai favorabile ale anului. Vei avea succes profesional, vei călători unde ai visat și, nu în ultimul rând, e posibil să trăiești o frumoasă poveste de dragoste.

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă