Horoscopul lunii septembrie 2014

Publicat pe

FECIOARĂ 24.08-22.09

Toamna aceasta îţi vei continua proiectele începute în cursul verii. Chiar dacă nu ai avut parte de o vacanţă aşa cum te-ai fi aşteptat, ai satisfacţia de a fi parte a unor activităţi ce îţi vor aduce beneficii materiale importante. Cu banii obţinuţi îţi vei putea face mici cadorui care să compenseze oarecum lipsa unui concediu ca la carte. Din punct de vedere al sănătăţii te vei simţi bine, chiar dacă din uneori e posibil să ai migrene trecătoare.

 

BALANŢĂ 23.09-23.10

Ai avut o vară destul de plină de evenimente plăcute, dar care ţi-au consumat aproape toate rezervele de energie. Profită de weekendurile în care nu ai foarte multe chestiuni gospodăreşti de rezolvat şi odihneşte-te. Din punct de vedere social, vei avea câteva surprize plăcute, mai ales la locul de muncă.

 

SCORPION 24.10-22.11

Deşi la sfârşitul verii ai avut mici probleme de sănătate, toamna va începe sub cele mai bune auspicii din acest punct de vedere. Nu ar fi exclus să-ţi schimbi locul de muncă, însă nu trebuie să te temi. Noul colectiv te va primi cu braţele deschise, aşa că fii liniştit, totul va fi cum nu se poate mai bine.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Dacă în ultimele luni ai avut impresia că nu reuşeşti să rezolvi toate problemele cu care te-ai confruntat, acum te poţi relaxa în sfârşit. O situaţie aparent fără ieşire se va termina pe nepusă masă, aducând astfel un final eliberator pentru tine. E timpul unor noi începuturi şi a unor noi provocări. Fii gata de schimbare!

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Pentru tine, cuvântul de ordine în septembrie este iubirea. E posibil fie să-ţi oficializezi o relaţie mai veche, fie să cunoşti o persoană care să te conducă spre altar. Oricum ar fi, ideea este că dragostea va fi punctul central al următorului interval, aşa că nu îţi mai rămâne decât să te bucuri de toate aceste surprize.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Îţi e din ce în ce mai greu să accepţi că cei din jur nu sunt întru totul de acord cu tine mereu. În fiecare zi te lupţi să-i convingi de justeţea părerilor tale, pierzând din vedere că nu acesta trebuie să fie scopul tău. Acceptă-i pe ceilalţi aşa cum sunt sau alege să fii mai apropiată doar de unii dintre ei.

 

PEŞTI 19.02-20.03

Deşi începutul toamnei, ca orice început, îţi poate cauza accese de anxietate, în ce priveşte următorul interval, te poţi linişti. Nu doar că nu se vor întâmpla evenimente neplăcute, ba chiar vei avea parte de unele surprize. S-ar putea să primeşti o invitaţie într-o călătorie în străinătate, ceea ce va fi o experienţă minunată.

 

BERBEC 21.03-20.04

Cineva din anturajul apropiat te va contacta pentru o propunere profesională. Deşi totul pare să fie minunat, ar fi recomandabil să fii prudent. Analizează cu aten-ţie toate datele ofertei şi acceptă doar dacă situaţia nu presupune riscuri foarte mari. Fă-ţi timp şi pentru tine şi ieşi în oraş în timpul liber. Relaxează-te!

 

TAUR 21.04-21.05

În septembrie vei fi foarte ocupat cu unul dintre pă-rinţi, care va avea, se pare, probleme destul de serioase de sănătate. Totuşi, nu te teme, un control medical riguros va scoate la iveală tratamentul potrivit. Din fericire, financiar lucrurile se vor îmbunătăţi şi cel puţin din acest punct de vedere nu vei avea neplăceri.

 

GEMENI 22.05-21.06

Nu e exclus ca venirea toamnei să-ţi aducă ceva probleme de sănătate: viroze sau rinite uşoare, încearcă să te păzeşti de ele, pentru că în intervalul următor vei fi mai sensibil ca de obicei. Un prieten te-ar putea invita într-o scurtă excursie, aşa că ai nevoie de toată energia din lume.

 

RAC 22.06-22.07

În luna septembrie vei simţi nevoia de schimbare pe toate planurile. Începând cu garderoba, ai o dorinţă imensă de nou. Programează o ieşire la shopping împreună cu prietenii, însă fii cumpătat şi cumpără-ţi doar acele produse de care ai nevoie. Vor urma perioade de declin financiar.

 

LEU 23.07-23.08

Pentru tine, în prima parte a intervalului următor, lucrurile vor fi cât se poate de stabile. Nu vei avea parte de evenimente notabile, aşa că profită de această perioadă de calm ca să te odihneşti. Sfârşitul lunii îţi va aduce o serie de situaţii provocatoare, pe care va trebui să le tratezi cu toată diplomaţia.

 

de ANA POPA Fotografii ARHIVA VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter