Editorial septembrie 2014: Umorul salvator

Publicat pe

Pare că planeta s-a scindat în două tabere luna aceasta: cei care susţin campania caritabilă Ice Bucket Challenge, turnându-şi cu bucurie deja celebra găleată de gheaţă în cap, şi cei care consideră ridicolă iniţiativa, făcând comentarii sarcastice de pe margine.

 

OanaOana Popoiag – Redactor-sef adjunct

 

În redacţie, am petrecut 15 minutesavuroase urmărind materiale video cu vedetele care au acceptat provocarea şi ne-am bucurat că cineva a găsit o manieră atât decreativă de a-şi promova cauza. Cred că într-o lume pe alocuri gri,şi aşa plină de griji, orice iniţiativă care te face să zâmbeşti, oricât de ridicolă ar părea pentru aşa-zisele gusturi sofisticate, este binevenită.

 

Despre Carmen Brumă nu ştiu să fi fost provocată încă la Ice Bucket Challenge, dar ştiu clar că are parte de suficiente provocări ca mamă. Ne-a vorbit cu umor despre transformările prin care a trecut, din momentul în care a rămas însărcinată şi până a născut.

 

Concluzia ei este că toate mamele care îşi cresc singure copiii ar merita o statuie în centrul oraşului. Anca Lungu, mama unei fetiţe născute prematur, a avut parte de ceva emoţii, însă acum povesteşte cu haz cum, când a adus-o pe Natalia acasă, i s-a părut că seamănă cu Degeţica. Concluziaei e că trebuie să te aştepţi la ce e mai bun.

 

Aşa că am face bine să râdem, ne aşteaptă o toamnă plină!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter