Surprize de proporții pentru 4 zodii. Viața lor se schimbă radical anul acesta: leii și scorpionii au parte de noutăți pe toate planurile

Publicat pe

Surprize de proporții pentru patru zodii, anul acesta. Începând cu vara aceasta, cele patru zodii își schimbă complet viața și vor avea parte de multe lucruri palpitante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nativii Scorpion vor avea parte de o surpriză de proporții. Acești nativi se gândesc la noi proiecte de viitor și vor să investească într-o nouă viață la care visează de mult timp. La capitolul sănătate, nativii vor simți nevoia să investească mai mult, fie că este vorba despre sănătatea fizică sau psihică. La capitolul financiar, nativii Scorpion vor avea parte de o îmbunătățire materială și chiar vor primi o sumă de bani mult așteptată.

Leu

Horoscopul are planuri mari și pentru nativii Leu, aceștia vor avea parte de un succes inimaginabil în viitorul apropiat. Schimbarea vine odată cu ei și odată cu dorințele pe care le au de foarte mult timp. Putem spune că vor fi chiar 'vedetele' zodiacului, până la finalul anului, pentru că li se pregătesc proiecte mari din care vor câștiga experiență, bani și mult respect. Viața li se va schimba radical în curând, chiar de vara aceasta, când vor pune piciorul în prag și vor spune clar și răspicat că vor să își urmeze dorințele.

Balanța

Echilibrați și mereu cu ochii în patru, nativii Balanță vor fi 'vânători' de recompense, dar și de proiecte, fie muzicale, fie legate de un business care le vor aduce acestora câștiguri materiale mari. Încă din luna iulie a acestui an, nativii Balanță se pregătesc chiar și pentru un pas foarte mare, o cerere în căsătorie sau achiziționarea unei noi locuințe.

Vărsător

Anul acesta, nativii Vărsător se vor supune regulilor, dar mereu vor afișa și o dorință spre reînnoire lor sau chiar spre integrarea unor cutume proprii în viața de zi cu zi. Acești nativi sunt considerați ca fiind cei care vor aduce schimbarea în lume, pentru ceilalți. Spre sfârșitul verii, nativii zodiacului vor avea parte de încasări uriașe, dar și de un drum ascendent din punct de vedere profesional.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter