Drama lui Nicole Kidman: a pierdut două sarcini, înainte de a deveni mamă! Acum are doi copii înfiați și doi biologici, dar a apelat și la mamă-surogat

Publicat pe

Oare Nicole Kidman și Tom Cruise ar mai fi fost și acum împreună dacă actrița nu ar fi pierdut două sarcini? Asta nu putem ști, însă actrița nu s-a lăsat până nu și-a văzut îndeplinit visul de a avea copii…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicole Kidman povestea, recent, într-un interviu că a experimentat maternitatea în feluri extrem de de diferite. „Am trecut prin experiența adopției, prin cea a nașterii, dar și prin cea a unei mame-surogat. Pur și simplu mi-am dorit să fiu mamă. Cred că instinctele mele materne au fost acolo încă din copilărie”.

Citește și: Confesiunea unui agent MI5 aflat pe patul de moarte: „Am ucis-o pe Prințesa Diana pentru că știa secrete ale Familiei Regale”. De necrezut cine a ordonat crima!

Două sarcini pierdute în 11 ani de căsnicie

Nicole Kidman s-a căsătorit cu Tom Cruise în 1990, pe când avea doar 23 de ani, iar vestea că este însărcinată a făcut-o foarte fericită. Din păcate, la scurt timp actrița a pierdut sarcina, care era una ectopică (ovulul fertilizat s-a dezvoltat în afara uterului). Ulterior, cuplul a înfiat doi copii proveniți din familii nevoiașe, prin intermediul Bisericii Scientologice, al cărui membru Tom Cruise este și în prezent și astfel Isabella Jane și Connor Anthony, acum în vârstă de 27 și 25 de ani, au devenit copiii unor staruri internaționale.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Artista s-a îndrăgostit pe loc de noul iubit

În 2001, actrița a pierdut a doua sarcină, iar acela a fost probabil declicul care a declanșat deteriorarea completă a relațiilor dintre ea și Tom Cruise, în același an actorul intentând divorț, motivând diferențe ireconciliabile. În 2006, actorul s-a căsătorit cu Katie Holmes, de care a divorțat șase ani mai tâziu. Actrița i-a dăruit o fiică, pe Suri Cruise, acum în vârstă de 14 ani.

O viață nouă, un vis împlinit

Întâmplător sau nu, și Nicole s-a căsătorit cu Keith Urban, pe care l-a cunoscut în 2005, tot în același an în care fostul ei soț și-a oficializat relația. Nicole și-a cunoscut actualul soț în anul 2005. Un an mai târziu, în vara lui 2006, cei doi se căsătoreau, iar în 2008, Nicole devenea pentru prima oară mamă.

Citește și: Bella Santiago și iubitul ei au anulat nunta. Câștigătoarea X Factor pregătise totul: „Aveam și rochie și invitații'

Drama lui Nicole Kidman: a pierdut două sarcini, înainte de a deveni mamă! Acum are doi copii înfiați și doi biologici, dar a apelat și la mamă-surogatDrama lui Nicole Kidman: a pierdut două sarcini, înainte de a deveni mamă! Acum are doi copii înfiați și doi biologici, dar a apelat și la mamă-surogat

Acum, Nicole Kidman şi Keith Urban sunt fericiţii părinţi a două fetiţe. Nicole a rămas însărcinată extrem de greu cu prima fetiţă, Sunday Rose. Ulterior, pentru a-şi mări familia, actriţa a preferat să apeleze la o mamă-surogat, pe care a plătit-o corespunzător, şi astfel, la sfârşitul lui 2010 a venit pe lume Faith.

„Familia noastră este cu adevărat binecuvântată şi atât de recunoscătoare pentru că l-a primit în dar pe bebeluşul Faith Margaret. Nu există cuvinte care să exprime cu adevărat recunoştinţa pentru faptul că toată lumea ne-a sprijinit, mai ales mama surogat”, au declarat Nicole şi Keith.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter