Vezi ce pericol te paște dacă ești în zodia Pești - Drew Barrymore a scăpat cu greu

Publicat pe

Cea mai creativă dintre zodii poartă cu sine și cea mai mare doză de sensibilitate. Atât de sensibili sunt Peștii, încât pot pierde foarte ușor contacul cu realitatea. Drew Barrymore (42), care azi își serbează ziua de naștere în Mexic, l-a pierdut, dar și-a revenit în chip miraculos.

 

 

 

 

Tocmai această doză de hipersensibilitate amestecată cu idealism face ca cea de-a doisprezecea zodie să fie zodia artiștilor, a actorilor și a visătorilor. Firi open-minded, generoase, deosebit de empatice, dar și visătoare până la refuz, Peștii pot pierde, în anumite conjuncturi, contactul cu realitatea.

 

Este fix cazul lui Drew Barrymore, reprezentantă pur sânge a zodiei sale, care a cunoscut faima și gloria la șapte ani, odată cu E.T, iar apoi…nu a mai știut ce să facă cu ea. Fire escapistă, actrița a preferat să se retragă în visare cu ajutorul substanțelor interzise decât să înfrunte realitatea pe care nu a știut cum să o gestioneze. Se spune că la nouă ani consuma deja alcool, la 12 priza cocaină, iar la 13 ani a fost internată cu forța de mama ei la rehab, vreme de un an și jumătate. Aceeași mamă pe care Drew o însoțea în legendarul Studio 54 pe când avea numai 9 ani.

 

 

Drew Barrymore alături de mama ei, la un party din 1982

 

După perioada petrecută la rehab, actrița care era convinsă că nu va prinde 25 de ani și-a revenit în mod miraculos. Haosul este una dintre trăsăturile Peștilor, dar se pare că Drew Barrymore a știut să facă ordine în propria viață într-un final. Asta deoarece în ciuda unei hipersensibilități aparent covârșitoare, această enigmatică zodie posedă și o incredibilă forță latentă, ce se poate dezlănțui într-o împrejurare dată. De altfel, fiind ultimul semn al Zodiacului, se pare că Peștii împrumută trăsături de la toate celelalte semne.

 

 

Cu alte cuvinte, canalizate corespunzător, sensibilitatea și idealismul Peștilor pot cuceri lumea. Așa cum au făcut reprezentanți ai zodiei precum Drew Barrymore, Elizabeth Taylor, Daniel Craig, Adam Levine, Jessica Biel, Rihanna, Dakota Fanning, Eva Longoria, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Eva Mendes, Cindy Crawford.

Foto Hepta

 

Citește și:

Drew Barrymore și soțul ei – Divorțați, dar împreună

Drew Barrymore s-a confruntat cu depresia postpartum după cea de-a doua naștere

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter