Deși mai are puțin și naște, Sandra Mutu arată extraordinar! Vezi imaginea cu burtica de gravidă a soției lui Adi Mutu!

Publicat pe

Sandra Mutu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Pe 14 februarie s-a căsătorit civil cu Adi Mutu, iar peste mai puțin de două luni va deveni pentru prima dată mămică.

Totuși, Sandra ține mult la silueta ei și arată extraordinar, chiar dacă este însărcinată în 31 de săptămâni. Frumoasa soție a lui Mutu și-a fotografiat burtica de gravidă și a și postat-o pe rețelele de socializare, unde a atras numai laude din partea internauților.

Îmbrăcată într-o pereche de colanți lucioși și o bustieră sport, Sandra și-a făcut un selfie în oglindă. Deși numără zilele până va naște, aceasta nu are o  burtă foarte mare și, se pare, nu a luat nici foarte mult în greutate în timpul sarcinii.

Waiting for you' (Așteptându-te), a scris soția lui Adi pe pagina sa de Instagram. Viitorul tătic nu s-a abținut să îi facă complimente Sandrei. „Iubita mea frumoasă' a comentat Mutu la fotografia frumoasei sale soții.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Adi Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit civil de Valentines Day

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter