3 mituri despre cât de mult sex vor bărbații

Publicat pe de Catalina Cristescu

În mod cert cărțile, filmele (mai ales cele pentru adulți) ori propriile dorințe sau așteptări despre sexualitate au dus la o serie de mituri legate de cât de mult sex vor bărbații. E cazul să le demontăm!

Bărbații au mereu chef de sex

Te-ai gândit oare la presiunea socială care se pune pe bărbați în ceea ce privește performanțele de așternut?

Și ei sunt obosiți sau îi doare capul! În plus, resimt din plin această obligativitate a sexului mereu intens și a virilității debordante.

Iar dacă nu bifează toate acestea ce se spun despre ei? Se concluzionează că sunt slabi în pat, au probleme de natură sexuală, nu sunt în stare… Total fals!

Citește și:

10 întrebări pe care trebuie să vi le puneți pentru a avea o viață sexuală mai bună

Elementul esențial fără de care sigur ajungeți la despărțire

Bărbatul adevărat inițiază mereu partida de sex

Ei, nu e chiar așa. Bărbatul adevărat este și acela care gătește, face curat, schimbă scutecele copiilor sau își calcă singur.

Mai mult, acest ajutor este neprețuit de femeie. În plus, el se simte dorit, îi crește încrederea în sine, în parteneră, în relație dacă și ea inițiază sexul.

Bărbații nu spun niciodată nu

Tocmai datorită presiunii explicate anterior, bărbații simt vină dacă refuză activitățile de așternut cu partenera de viață.

De ce? Pentru că femeia o poate lua personal și interpreta asta drept respingere. Dar chiar și așa, unii o fac.

Și da, sunt unii bărbați care refuză inclusiv o aventură de-o noapte întrucât asta nu rezonează cu valorile lor, și nu din teamă că ar putea afla soția…

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter