Cine a fost primul iubit al Gabrielei Cristea. El a ajutat-o să lucreze în televiziune: ”Am păstrat o relație civilizată”

Publicat pe

Gabriela Cristea are acum familia la care a visat dintotdeauna și este cea mai fericită femeie. Deși a trecut prin multe obstacole în viața ei, vedeta a iubit intens de fiecare dată. Primul iubit al Gabrielei Cristea ar fi făcut-o să fugă de acasă pentru el.

Dacă vă întrebați cine a fost primul iubit al Gabrielei Cristea, înainte ca aceasta să fie celebră, ei bine, numele lui este Bogdan Santea. S-a spus că pentru el, prezentatoarea TV ar fi fugit de acasă la 18 ani, potrivit Libertatea.

Bogdan Santea a lucrat la TVR în urmă cu mai bine de 20 de ani, iar apoi a început să lucreze în publicitate. Relația lor s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, însă cei doi au păstrat o relație civilizată. Primul iubit al Gabrielei Cristea a infirmat zvonurile conform cărora aceasta a fugit de acasă pentru el.

'Niciodată nu a fugit de acasă, nici pentru mine, nici pentru altul. (…) Gabriela este unul dintre puţinele modele din mass-media românească. Este o fată minunată, o femeie de clasă, cu care am păstrat o relaţie civilizată de-a lungul vremii', explica Bogdan, fostul iubit al prezentatoarei de televiziune.

Bărbatul a fost impresionat de Gabriela Cristea și tot el ar fi ajutat-o să ajungă la TV.

Gabriela Cristea face nunta cu Tavi Clonda

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda își uneau destinele pentru totdeauna, în fața ofițerului stării civile. Cei doi nu sunt căsătoriți religios, așa că au decis să facă și acest pas în mare secret. Prezentatoarea TV și artistul își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu la sfârșitul verii. Gabriela Cristea va îmbrăca rochia de mireasă, iar fetița lor cea mare, Victoria, va fi domnișoară de onoare.

FOTO: Facebook, Libertatea

Cine a fost primul iubit al Gabrielei Cristea. El a ajutat-o să lucreze în televiziune: 'Am păstrat o relație civilizată'Cine a fost primul iubit al Gabrielei Cristea. El a ajutat-o să lucreze în televiziune: 'Am păstrat o relație civilizată'

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă