Andreea Marin, o mamă exigentă! Cum ar reacționa dacă, la 18 ani, fiica ei ar vrea să iasă în club - EXCLUSIV

Publicat pe

Andreea Marin are o relație foarte bună cu fiica ei. La 11 ani, Violeta este premiantă, motiv mare de bucurie pentru vedetă. Aceasta ne-a dezvăluit cum se descurcă la școală, dar și cum vor fi lucrurile când micuța va împlini 18 ani. 

Mulți cred că este o mamă exigentă, dar ea are o relație specială cu fiica ei. La 11 ani, Violeta este premiantă, studiază la o școală de renume din București, chiar în limba engleză. Iubește să scrie, să compună, are înclinații spre actorie…pare că își moștenește tatăl, pe Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin, exclusiv pentru VIVA!, a dezvăluit cum ar reacționa dacă la 18 ani, fiica ei ar vrea să iasă în club.

„Sunt refractară, recunosc! Sunt mai mult decât refractară, nu îmi place ce se întâmplă acolo, nu am siguranța că lucrurile sunt pe direcția bună. Eu cred că există alte variante de distracție. Împreună cu prietenii, bineînțeles!

Da, deja se întâmplă asta! (n.r. Violeta iese cu prietenii la film) Noi, părinții, sunt cei ce îi ducem până acolo și îi aducem și acasă. (..,) A terminat cu nota 10 pe linie anul. Are notă maximă, pe linie. Face școala în limba engleză, face și limba română, dar toate sunt studiate în  limba engleză. E foarte ambițioasă și mă bucură lucrul acesta. E la fel de bună la toate, dar va trebui să aleagă. O văd înclinată spre actorie.

Da, și mă bucur. (n.r. îmi moștenește tatăl – pe Ștefan Bănică Jr.)”, a spus Andreea Marin exclusiv pentru VIVA!.

 

Vă invitam să citiți în VIVA! de iulie un interviu excepțional cu Andreea Marin. Aceasta apare în imagini alături de fiica ei Violeta. E premieră, după 10 ani! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter