4 actori celebri acuzați de violență domestică

Publicat pe de Cristescu Catalina

Sunt iubiți și invidiați de o lume întreagă, însă în viața privată lucrurile nu stau deloc roz. Iată 4 actori celebri acuzați de violență domestică.

Violența domestică înseamnă că vrei control și pentru asta intimidezi, insipiri frică, prin abuzul fizic și abuzul emoțional.

Dar cum se ajunge în această situație? Cum de unii bărbați, iată și mari actori de la Hollywood, ajung să fie agresivi cu partenerele lor?

Se pare că 90% dintre băieții bătuți de părinți, la maturitate sunt agresivi cu soțiile sau iubitele lor.

Iar 70% dintre fetele care în copilărie primeau corecții fizice vor fi mame care din când în când își mai „ating” copiii.

Citește și:

EXCLUSIV! Cum arăta și ce spunea Iulia Albu în urmă cu zece ani: 'Sunt anorexică, ar spune unii…'

Nici prin gând nu-i trecea că va ajunge vedetă! Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu în 1989, când s-a mutat în București: a fost șofer de taxi!

Violența domestică există în toate păturile sociale, poate bărbații respectivi nu știu cum să-și controleze furia, cum să transmită sau să obțină ceea ce vor, ori cred că așa se rezolvă lucrurile.

Chiar și la noi la români există expresia că „bătaia e ruptă din Rai”. Dar e ruptă tocmai pentru că nu ar trebui să existe acolo, nu?

Desigur, violența domestică merge mână-n mână cu abuzul de alcool sau de droguri, dar și cu concepțiile avute sau mediul în care trăim și care trece cu vederea asemenea fapte.

Descoperă în galerie cei 4 actori celebri acuzați de violență domestică, și, concret, ce s-a întâmplat.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro