Nici prin gând nu-i trecea că va ajunge vedetă! Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu în 1989, când s-a mutat în București: a fost șofer de taxi!

Publicat pe

Credeați că știți totul despre Mihaela Rădulescu?! Ei bine, nu. Chiar dacă s-a tot scris în presă despre viața ei amoroasă, despre foștii iubiți sau actualul iubit, suntem convinși că puțini știați cu ce s-a ocupat Diva de la Monaco înainte să fie celebră.

Mihaela Rădulescu nu a fost dintotdeauna celebră și bogată. Vedeta a muncit din greu să ajungă unde este astăzi, iar niciodată nu i-a fost rușine să recunoască cu ce s-a ocupat în urmă cu mulți ani. Vă vine să credeți sau nu, Mihaela Rădulescu a fost șofer de taxi în urmă cu 30 de ani. Vedeta a făcut tot posibilul ca să-și câștige banii într-un mod cinistit și să nu ducă lipsă de nimic. Prima dată, Mihaela Rădulescu a lucrat ca șofer de taxi fără a avea vreo aprobare.

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?'. Eram „ilegalistă', nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revolutie mi-am luat autorizaţia de taximetrist', povestea Mihaela Rădulescu în urmă cu ceva timp.

Mihaela Rădulescu și-a început cariera în televiziune în anul 1995, în urmă cu 24 de ani, însă până atunci a lucrat pe unde a putut și a făcut tot posibilul să ajungă acolo unde și-a dorit. Vedeta a lucrat că instructor de gimnastică aerobică, a fost secretara primului purtător de cuvânt al guvernului de după Revoluţie, şefa de cabinet la Senat, director de festival Dakino, organizator şi director adjunct al concursului internaţional al agenţiei Elite, „Look of the Year'.

Citește și: Sexy sau de-a dreptul indecent? 8 imagini controversate cu Mihaela Rădulescu care au făcut furori pe net

Citește și: Ayan Schwartzenberg, leit Tom Cruise la 15 ani! Mihaela Rădulescu: 'A moștenit genele de la mine și de la taică-su'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter