Ce mari au crescut fetele lui Pepe şi ale Ralucăi Pastramă! Maria şi Rosa Alexandra sunt tare cochete

Publicat pe

Fetele lui Pepe şi ale Ralucăi Pastramă au crescut foarte mult! Sunt două domnişoare cochete care îşi fac părinţii fericiţi! Iată cu cine seamănă!

În vârstă de 39 de ani, Pepe şi-a fost o familie frumoasă, cea pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. Chiar dacă are o carieră de succes, micuţele lui sunt cele care îl fac pe deplin fericit.

Maria şi Rosa Alexandra sunt pline de viaţă, deştepte şi au moştenit o mulţime de trăsături de la mama, dar şi de la tatăl lor. Au crescut extrem de mult, acum sunt domnişoare adevărate. Poartă rochiţe elegante, dar şi costume de schi iarna. De foarte multe ori, cele două s-au îmbrăcat la fel, precum gemenele.

Priviţi galeria foto cu Rosa şi Maria. Au crescut aşa de mult!

Ce mari au crescut fetele lui Pepe şi ale Ralucăi Pastramă! Maria şi Rosa Alexandra sunt tare cocheteCe mari au crescut fetele lui Pepe şi ale Ralucăi Pastramă! Maria şi Rosa Alexandra sunt tare cochete

Maria, fiica lui Pepe, începe cariera în televiziune?

Maria (6 ani), fiica cea mare a lui Pepe, a mers în vizită la tati, la serviciu, adică într-o ediţie a show-ului Next Star’. A fost foarte încântată de ceea ce se întâmplă pe platoul și în culisele show-ului prezentat de Dan Negru.

„În dimineața aceea, m-a întrebat unde plec. I-am spus că la filmări, la Next Star’. A zis că vrea și ea să vină și m-a pus să-i promit că o s-o iau și pe ea. Așa că, după grădiniță, a venit la filmări. A stat mai bine de o oră, a văzut două-trei numere și i-a plăcut foarte mult. Ba chiar a fost un pic emoționată, în momentul în care a ajuns acolo”, povestește juratul.

Foto: Instagram, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter