Pavel Bartoș: ”2018 a fost primul an când am avut concediu o lună și jumătate, înainte aveam șapte zile”

Publicat pe

Deși are un program infernal, Pavel Bartoș reușește să petreacă timp cu familia sa, formată din soție și cele trei fetițe. Vedeta ne-a povestit, însă, că până anul trecut vacanța lui era un dezastru: nu reușea să-și ia niciodată concediu mai lung de șapte zile.

Prins cu atâtea proiecte, de la Vocea României până la Românii au talent și meseria de actor, ani de-a rândul Pavel Bartoș nu a știut ce e aceea vacanță. Anul trecut a pus însă piciorul în prag pentru a petrece mai mult timp alături de familie, formată din soția sa Anca și cele trei fiice, Eva, Sofia și Rita.

'În ultimii doi, trei ani am început, totuși, să am din ce în ce mai mult timp liber. Cumva, îmi pot aranja timpul acum. Ca să-ți spun sincer, anul ăsta a fost prima dată când am avut concediu o lună și jumătate. Eu nu am avut niciodată atâta vacanță, maximul era șapte, opt zile. Ei, anul acesta vreme de trei săptămâni am vizitat un loc, următoarea săptămână alt loc, chiar a fost incredibil. Din acest motiv, de exemplu, eu nu prezint evenimente și aleg să nu am activități de Revelion și de Crăciun sau în preajma acestor sărbători. Din 22 decembrie până în 5 ianuarie eu sunt al familiei', acestea sunt acum regulile după care se ghidează Pavel pentru a reuși să dedice timp celui mai important lucru din viața lui.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter