Acum poți avea culoarea de păr la care ai visat, fără compromis! Descoperă noua gamă de produse pentru coloarare LONCOLOR HEMPstyle cu extracte din seminte de Canepă și ulei de jojoba

Publicat pe

Special creată pentru a-ți oferi nuanțele la care ai visat mereu și pentru a te bucura de un look actual și un par cu aspect vizibil mai sanatos, noua gamă LONCOLOR EXPERT HEMPstyle iți aduce 16 nuanțe vibrante, intense și strălucitoare. Pachetele cuprind vopsea cremă, emulsie oxidantă si mască pentru păr vopsit pentru îmbunățirea aspectului sănătos al părului și pentru redarea luminozității acestuia. 

Extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez acționează ca un înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i o elasticitate remarcabilă.

Ulei de jojoba – derivat din Simmondsia chinensis – conține acizi grași nesaturați Omega-9 și Omega-6, având un efect antioxidant, care protejează scalpul împotriva radicalilor liberi. Similar sebumului uman – din punct de vedere chimic – uleiul de jojoba are un efect emolient și nutritiv și datorită compoziției de acizi grași și vitamine.

Bucură-te de intensitatea culorilor și îndrăznește să ieși în evidență!

Află în continuare cum poți obține un păr strălucitor și sănătos.!

Pentru îmbunățirea aspectului sănătos al părului și pentru redarea luminozității acestuia, extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez contribuie la redarea elasticității naturale a părului și la creșterea rezistenței acestuia.

Formula inovatoare, special creată cu extract din semințe de cânepă, proteine din orez și ulei de jojoba oferă elasticitate senzuală și textură fină a părului, efect protector și nutritiv, cu acizi grasi Omega-6 & Omega-9 chiar din timpul colorării, pentru o acoperire optimă a firelor albe.

Lasă-te purtată de noul val! Trăiește experiența unică a unei colorări perfecte și durabile, oferită de noua gamă de produse pentru colorare LONCOLOR Expert HempstyleEXPERT HEMpstyle. Încearcă acum cele 16 nuanțe vibrante, intense și strălucitoare, pentru o ținută impecabilă a părului, care cu siguranță te va surprinde.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter