Ce îi excită cel mai mult pe bărbați! Se plâng des de asta prietenilor

Publicat pe de Catalina Cristescu

Se spune că frumusețea e în ochii privitorului, dar tu știi ce îi excită cel mai mult pe bărbați? Se plâng destul de des că nu primesc asta!

Bărbații sunt foarte vizuali. Nimic nou sub soare. Îi mai atrage și atitudinea femeii, iar vânătorii profesioniști sunt stimulați de misiunile de cucerire imposibile.

Trecem de etapa de curtare, flirt, perioada romantică și pasională de început și ajungem la cuplurile cu ceva existență în doi la activ.

Problemele apar. Niciun cuplu nu e perfect, constant fericit, iar după o vreme uzura relației își spune cuvântul.

Citește și:

Suferi de insomnie? Oamenii de știință spun că sexul e cel mai bun medicament

Sunt foarte des întâlnite! 4 mituri despre masturbare

Poate bărbații discută cu prietenii ori chiar se ajunge la terapie de cuplu. Ce îi face pe mulți domni să fie foarte nemulțumiți?

Ei bine, în unele cupluri bărbații spun că nu se mai simt doriți! Iar dacă depășim etapa lenjerii și outfit-uri sexi, de fapt ce îi excită cel mai mult pe bărbați este însăși dorința partenerei!

Poate ne-am obișnuit să avem impresia că bărbatul este gata de sex oricând și oricum, însă și el vrea să simtă că partenera este atrasă de el, că femeia cu care își împarte viața își dorește foarte mult să facă sex cu… el.

Iar dacă ne gândim bine acest turn on funcționează bine oricând în cuplu, indiferent în ce etapă a relației ne aflăm.

Așa că doamnelor… curaj! Luați și voi inițiativa actului sexual! Bărbatul se va simți flatat și aveți numai de câștigat, nu doar pe termen scurt ci și pe termen lung!

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter