Ce îl face să fie un bărbat bun în pat! Nu, nu e vorba de mărime

Publicat pe de Catalina Cristescu

Să nu ne amăgim, sexul este important într-o relație de cuplu. Dar știi ce îl face să fie un bărbat bun în pat? Este vorba despre niște trăsături care nu au nicio legătură cu fizicul.

Nu te mai uita la lungimea degetelor, la dimensiune nasului, aceștia nu sunt indicatori care să arate dacă e un bărbat bun în pat.

Pe de altă, parte dotarea naturală nu are nicio legătură cu priceperea sau pur și simplu modul în care te face să te simți. Orgasmul este construit cu mult înainte să ajungeți în pat!

Citește și:

2 metode să elimini stresul! De aplicat acasă, la birou și în timpul liber

De ce nu e indicat să faci cumpărături de haine pe stomacul gol

Are umor?

Bărbatul care are umor te ajută să depășești momentele delicate, când poate nu ai suficient de multă încredere în tine sau știe să dezamorseze anumite conflicte printr-o glumă.

Umorul creează o atmosferă relaxată, plăcută, iar relaxarea este esențială în ceea ce privește activititățile de așternut.

Este afectuos?

În mod cert savurezi mult mai mult partida de amor atunci când ai un partener cald, care te răsfață, te copleșește cu gesturi tandre, te face să te simți sigură pe el și pe relația voastră.

 

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter