Dovezi că iubitul tău este un bărbat cât se poate de egoist

Publicat pe de Catalina Cristescu

Există o formă de egoism sănătos, care înseamnă grijă de sine și iubire de sine. Însă dacă face aceste lucruri iubitul tău este un bărbat egoist. Egoismul acela nociv…

Doar el contează

Nevoi avem cu toții, dar pentru un egoist contează numai nevoile lui emoționale, fizice, materiale etc Iar tu trebuie să i le îndeplinești, viceversa nefiind valabilă.

Evident, dacă nu faci asta primești critică, distanțare emoțională, pedepse diferite aplicate la nivel inconștient sau nu.

Citește și:

3 semne că ești victima unor tehnici de manipulare bine puse la punct

Ai început să ieși cu un tip nou și ceva nu pare în ordine? Atenție, să nu fie narcisist

Nu stă bine la capitolul comunicare

În sensul că nu are răbdare să discutați problemele importante ale cuplului, devine nervos, ideea de compromis îi este extrem de străină și totul trebuie să se desfășoare conform regulilor lui.

Dacă apare o problemă… tu ești vinovata și el victima.

E manipulator

Ce el are voie să facă, pentru tine nu se aplică, deci regulile sunt diferite pentru fiecare dintre voi. La capitolul asumarea responsabilității stă extrem de prost.

Nu se bucură pentru tine și împreună cu tine pentru succesul tău, ba chiar devine invidios și încearcă să-ți minimizeze sau să ignore realizările. Contează a le lui și atât.

 

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter