Întrebări pe care să ți le pui atunci când ești tentată să devii infidelă

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ai o relație ori ești căsătorită și ești la un pas să fii infidelă? Cu siguranță nu ești nici prima și nici ultima femeie într-o astfel de situație, dar uite la ce e indicat să reflectezi.

Află ce se ascunde în spatele tentației


Nevoia de sens o avem cu toții, iar de multe ori sensul ne ajută să ne dăm răspunsuri ori să facem alegeri. Valabil și în cazul infidelității.

Cauți pe altcineva sau pur și simplu cauți părți din tine pierdute demult ori pe care tu sau partenerul nu le lași să iasă la suprafață?

Citește și:

Psihologii recomandă! Ce tipuri de discuții nu trebuie să aibă loc în dormitor

Ce trebuie să știi dacă intri într-o relație cu un bărbat evitant

Ai nevoie să îți confirmi în permanență că ești o persoană atractivă și valoroasă? Infidelitatea este doar un surogat sau un plasture subțire pus peste o rană adâncă.

Ce probleme aveți în cuplu? Ai curajul să le conștientizezi și să le înfrunți? Să cauți alături de partener rezolvarea lor?

Stai prost cu răbdarea și ai tendința de a face orice pentru a obține orice satisfacție cât mai rapid? Studiile spun că oamenii care amână gratificarea sunt cei mai fericiți..

Foto: Shutterstock

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă