Psihologii recomandă! Ce tipuri de discuții nu trebuie să aibă loc în dormitor

Publicat pe de Catalina Cristescu

Indiferent cât de confortabil te simți cu partenerul de cuplu, anumite discuții sub nicio formă nu trebuie să aibă loc în pat, în dormitor. Iată temele.

Povești despre foști

Sunteți în pat, poate după sex sau doar așa la relaxare și începe o discuție despre foste relații serioase ori foste aventuri, cu detalii (aproape) complete.

Așadar acum în pat nu sunteți doar voi doi, ci voi trei, patru etc Practic cineva din trecut poluează așternuturile și atmosfera de intimitate din dormitor.

De notat că unele lucruri mai bine rămân nespuse, și nu ajută cu nimic relația actuală ideea de a pune pe tapet tot istoricul relațional.

Probleme de la locul de muncă

Discuțiile de așternut este recomandat să fie ușurele, să aducă plăcere, să detensioneze, nu să reunească un șir lung de nori negri deasupra voastră.

Evident, dacă partenerul are nevoie de un sfat în ceea ce privește cariera, ori pur și simplu doar își dorește să fie ascultat, nu îl ignorăm.

Suntem acolo pentru el, dar mai bine schimbăm locația, de exemplu ne mutăm în sufragerie pe canapea.

Citește și:

Ce trebuie să știi dacă intri într-o relație cu un bărbat evitant

Decizii proaste pe care le iei din teama de singurătate

Reproșuri despre familia sa

Vrei să strici relația sexuală? Adu-o pe mama lui în pat! Ea nu are ce căuta în locul încărcat de vibe sexual.

Pe lângă asta, reproșurile legate de familia lui de origine aduc la suprafață loialitatea transgenerațională și e posibil să înceapă o ceartă serioasă.

Foto: Shutterstock

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă