Îți place un bărbat? Semne care îți arată că și el e interesat de tine

Publicat pe de Catalina Cristescu

Câteodată confuzia nu ne dă pace, placem pe cineva și nu e clar dacă este reciproc sau nu. Semne care îți arată că și el e interesat de tine.

Își aranjează ținuta

Nu doar femeile vor să arate bine, ci și bărbații. Așa că atunci când stă de vorbă cu tine involuntar începe și își trece mâna prin păr, aranjându-l, își netezește cămașa sau își reglează cravata.

Așa cum păunii își expun penajul pentru a cuceri femela, și bărbații sunt atenți la imagine și ținută.

Face contact vizual

Chiar și cel mai timid bărbat, după ce-și studiază pantofii, pereții și mediul înconjurător, tot va face contact vizual.

Dacă sunteți aproape unul de celălalt și chiar te place vei observa că are pupilele mărite, care își măresc dimensiunea de până la 4 ori față de nivelul normal.

Citește și:

4 tipuri de strângeri de mână și mesajele lor ascunse

De ce e indicat să faci copii după 35 de ani! Vedete care au născut la 35+

Își freacă mâinile

Poate suna bizar, dar dacă atunci când vorbește gesticulează, este foarte posibil ca la un moment dat să își frece palmele.

Asta se traduce prin așteptări pozitive legate de viitor. Se simte bine cu tine, iar în ecranul mental proiectează inconștient alte întâlniri sau momente petrecute împreună.

Se înclină către tine

Stă pe scaun sau în picioare și treptat își înclină ușor trunchiul către tine. Adică este interesat de tine, de ceea ce discutați, i-ai captat atenția.

De regulă acest gest este însoțit și de contactul vizual.

Își încadrează fața cu mâna

Femeile își asează coatele pe masă și își sprijină bărbia în palme. Astfel își expun mai bine fața. Bărbații fac un gest similar, dar mai încărcat de masculinitate.

Își duc degetul mare la bărbie și arătătorul la tâmple. Demonstrează că sunt atenți, sunt prezenți, dar astfel își și marchează gestual disponibilitatea.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter