Cine e Adrian Teleşpan, concurent la "Asia Express"? A scris un roman "gay românesc"

Publicat pe

Adrian Teleşpan concurează la „Asia Express”. Acesta face echipă cu Ana Morodan, cea pe care o cunoaşte de mulţi ani de zile. Bărbatul lucrează în prezent alături de contesa digitală. În trecut, a scris şi un roman care a intrat imediat în atenţia tuturor. 

Adrian Telespan s-a născut prematur, într-o familie aparent normală. Când s-a născut, elcântărea aproximativ 1,7 kilograme, jumătate din această cantitate fiind reprezentată de cap.

Atunci, medicii i-au dat maxim 48 de ore de viață. La patru ani a făcut meningită. În 1999 a absolvit Liceul Teoretic din localitatea natală. Apoi a studiat un an de drept, patru de jurnalism și doi de actorie.

În perioada 2000-2012, el a lucrat că producător executiv la ProTV, Antena 3, Realitatea TV și România TV. În 2012 a emigrat în UK.  Acesta a lansat un roman de debut, „Cimitirul”, care l-a scris pentru că a avut timp, conform declaraţiilor lui.

Bărbatul concurează acum la Asia Express. A făcut şi primele declaraţii.

„Nu știu cine a inventat conceptul acesta de zonă de confort, pentru că așa ceva în Asia Express nu există! Nu am trăit în viața mea o perioadă atât de lungă de adrenalină', a declarat Adrian Teleșpan.

Când începe al doilea sezon „Asia Express', la Antena 1!

Asia Express, cel mai așteptat reality-show al primăverii, revine la Antena 1, duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. În cel de-al doilea sezon al emisiunii vor exista trei zile de difuzare: duminică, luni și marți, de la ora 20.00.

Structura show-ului va avea și ea unele modificări. Fiecare etaptă se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar la finalul fiecăreia, trei echipe vor intra la Cursa pentru ultima șansă. Eliminarea se va face în urma unor misiuni, foarte dificile, pe care perechile vor trebui să le facă în cazul în care se clasează pe ultimele locuri în competiție sau sunt nominalizate  de ceilalți concurenți.

Filmările pentru Asia Express – Drumul Elefantului au avut loc la finalul anului trecut în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete au luat startul în această cursă, în încercarea de a câștiga premiul de 30.000 de Euro și mai ales de a-și depăși limitele fizice și psihice.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter