My passion: Phone – Photo – Fashion

Publicat pe de Oana Enache

De mult timp, telefoanele mobile nu mai sunt doar simple accesorii. Şi dacă tot nu ne dezlipim de ele, iată cum le putem integra perfect în stilul nostru de viaţă! Motto-ul meu? My passion: Phone – Photo – Fashion.

Dacă mergi pe stradă şi te uiţi în jur, vei constata, fără doar şi poate, că în structura umană s-a produs o „mutaţie. Cu toţii avem o prelungire a mâinii drepte sau stângi, după caz – un telefon lipit de palmă… Ne place sau nu să recunoaştem, suntem dependenţi de micile device-uri, care ne spun în orice secundă ce mai e nou prin lume, unde sunt cele mai tari party-uri din oraş, ce fac prietenii noştri şi, lucru nu întotdeauna bun, ne fac să fim permanent de găsit. Al meu, de exemplu, e setat să-mi spună unde mă aflu – deh, am probleme de orientare! – şi mă trage de urechi de câte ori depăşesc numărul de calorii admise. Recunosc, asta se întâmplă zilnic! Pe scurt, telefonul mobil a devenit un accesoriu indispensabil, dar până de curând nu l-am privit şi ca pe un accesoriu fashion… De fapt, nu am conştientizat, pentru că, încă de când l-am ales, am avut grijă să aibă o culoare care să mă reprezinte. Iar culoarea asta am vrut să fie diferită, pentru că nu o dată am luat unul la întâmplare de pe masă, convinsă că îmi aparține. După ce am studiat piaţa de profil cu atenţie, m-am oprit la moto g6 play.

Recunosc cu mâna pe inimă, primul lucru care mi-a atras atenţia a fost preţul – unul imbatabil, în condiţiile în care are aceleaşi caracteristici ca telefoanele scumpe. Designul subţire şi ergonomic, meniul uşor accesibil, culorile  vii ale ecranului, bateria extrem de rezistentă, camera foto de 13 MP, cu focalizare rapidă automată, au atârnat mult în luarea deciziei. La finele zilei, după ce ai vorbit două ore, ai trimis zeci de mailuri, ai făcut zeci de poze şi ai chat-uit şi vreo două ore pe Facebook, să mai ai 65% baterie e aproape ireal, dar, cu toate astea, noul meu moto g6 play face exact ce promite! V-am spus că are şi sistem de încărcare Turbo Power, care permite ore de autonomie după doar 15 minute de încărcare? E perfect în vacanţe, fiindcă poţi să-ţi încarci telefonul la orice terasă, cât stai la o cafea… Şi acum, după ce am vorbit despre detaliile tehnice, să trecem şi la chestiile de fete!

Designul şi culoarea. moto g6 play, la fel ca şi celelalte două telefoane ale familiei, moto g6 plus, moto g6, are un design elegant, suplu – ecranul cu margini subţiri, acoperit cu sticlă Gorilla Glass 3D, e perfect, iar paleta de culori face alegerea şi mai grea. Eu, una, l-am ales pe cel albastru (Deep Indigo), a cărui nuanţă mă duce cu gândul la marea pe timp de furtună. Se potriveşte cel mai bine cu personalitatea mea, dar şi cu garderoba mea. Sincer, de când îl am nu m-am îndurat să-i pun carcasa de protecţie, atât e de frumoasă culoarea. Să nu râdeţi, fetele ştiu ce zic! Până la urmă, dacă este un accesoriu nelipsit, de ce nu am asorta telefonul, la fel ca geanta şi pantofii, la întreaga ţinută? Veţi înţelege despre ce vorbesc când veţi vedea fotografiile pe care le-am făcut în weekendul trecut într-o escapadă last minute, în care am plecat cu prietenele mele…

Nu a mai fost nevoie de companie masculină, doar noi şi telefoanele noastre Moto, care, vorba uneia dintre ele, sunt partenerii perfecţi: nu te lasă când ţi-e lumea mai dragă, nu se plictisesc când mergi la shopping, îţi răspund la orice întrebare şi îţi dau garanţia unei relaţii de durată. Am fost la mare, evident, pentru că asta mi-a inspirat albastrul-indigo al noului meu moto g6 play, şi am iniţiat un pictorial fashion ad-hoc plin de culoare. Camera principală duală – care permite realizarea de portrete de înaltă calitate şi poze alb-negru artistice –, și sistemul de recunoaştere facială şi de recunoaştere a obiectelor şi a obiectivelor turistice m-au transformat pe loc într-un Steve McCurry. 🙂 Cine ştie, cândva am putea chiar să ne lansăm în industrie, nici nu s-ar zice că pozele sunt făcute cu un telefon mobil, şi nu cu un aparat profesional…
P.S. Era să uit… Cel mai mult îmi place că acum îmi pot face selfie-uri perfecte, pentru că, în momentul când telefonul e setat pe camera foto, nu trebuie decât să apăs pe butonul de volum ca să mă fotografiez în rafală!

 

moto g6 play

  • Ecran de 5.7' Max Vision Full HD+ cu rată de aspect 18:9; design subțire
  • Baterie – durată de viață a bateriei excepțională, de până la 36 de ore, datorită capacității de 4.000 mAh
  • Cameră – 13 MP cu phase detection autofocus, care permite focalizare rapidă automată
  • Preț aprox. – 899 lei

My passion: Phone – Photo – FashionMy passion: Phone – Photo – Fashion

  

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă