Elena Gheorghe a făcut publică prima fotografie cu fiica sa! „Fericirea nu poate fi descrisă în cuvinte!”

Publicat pe

Sâmbătă, Elena Gheorghe a devenit mamă pentru a doua oară, iar vestea a luat prin suprindere pe toată lumea, artista fiind programată să nască peste 2 săptămâni. Însă Bebelinda ei a vrut să vină pe lume mai devreme, iar Elena a făcut deja publică prima fotografie cu micuța ei.

Sâmbătă dimineață, Elena publica pe rețelele de socializare o fotografie de la meternitatea și făcea anunțul că va naște mai devreme decât era programată.

„Bebelinda vrea sa vină azi. Doamne ajută!', a fost mesajul pe care Elena l-a transmis fanilor chiar înainte să nască.

Citește și: Anca Serea dezvăluie trucurile ei pentru un păr sănătos și un ten fără imperfecțiuni

La scurt timp, artista a adus pe lume, prin cezariană, o fetiță perfect sănătoasă, care a cântărit la naștere 2,800 kg.

„Fericirea nu poate fi descrisă în cuvinte! Lacrimi de bucurie mi-au mângâiat obrajii, astăzi Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o frumusețe de fată. Un picioruș mic, o bucurie imensă ❤️ Bebelinda, bine ai venit în viața noastră!', a scris Elena pe rețelele de socializare unde a postat și prima fotografie cu fiica sa.

Elena Gheorghe a făcut anunțul că va deveni pentru a doua oară mamă când deja era în 6 luni. Aceasta mai are un băiețel, Nicholas, în vârstă de 6 ani.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter