Adriana Lima și noul iubit scriitor, ipostaze incitante pe un iaht, în Turcia. Iată cum au fost surprinși!

Publicat pe

Top modelul Adriana Lima iubește din nou. Frumoasa braziliancă a fost surprinsă de paparazzi în compania unui scriitor turc, pe numele său Metin Hara, iar acum Turcia pare să fii devenit cuibușorul lor de nebunii. Zilele trecute, Adriana împreună cu noul său iubit au petrecut momente romantice pe un iaht.

Adriana Lima s-a vindecat după divorțul de tatăl celor două fetițe, Marko Jaric, iar acum se iubește cu patimă cu scriitorul turc, Metin Hara. După ce au fost surprinși împreună în stațiunea Bodrum, din Turcia, Adriana și noul iubit au ales să își dea frâu sentimentelor pe un iaht.

Citește și: Elena Gheorghe a făcut publică prima fotografie cu fiica sa! „Fericirea nu poate fi descrisă în cuvinte!'

Cei doi au petrecut momente ne neuitat împreună, au înotat, iar Metin nu s-a putut abține să nu o sărute pe frumoasa Adriana atunci când aceasta s-a aplecat să ia fructe de pe masă. În plus, scriitorul turc este absolut înnebunit după corpul perfect al modelului.

Vezi imagini hot cu cei doi!

Adriana Lima și noul iubit scriitor, ipostaze incitante pe un iaht, în Turcia. Iată cum au fost surprinși!Adriana Lima și noul iubit scriitor, ipostaze incitante pe un iaht, în Turcia. Iată cum au fost surprinși!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter