(P) Adidaşi damă - cum îi integrezi în outfituri casual urbane

Publicat pe

Fără doar și poate nu ai o garderobă completă dacă nu ai cel puțin o pereche de adidași. Trebuie să recunoaştem, confortul şi starea de bine furnizate de aceste tipuri de încălţăminte cu greu pot fi egalate de pantofi, cizme botine, balerini ori sandale.

Datorită senzaţiei plăcute pe care o conferă pantofii sport, aceștia au devenit piese must-have care completează în mod natural outfiturile urbane moderne.

Totuși, trebuie precizat că nu orice pereche de adidaşi damă poate fi purtată la ţinutele urbane. În rândurile următoare poți descoperi care este încălțămintea sport perfectă pentru tine şi cum o poți integra în ținute desăvârşite.

Cum alegi adidaşi damă pentru ținute urbane

Dacă vorbim de ținute urbane vorbim de minimalism. Adidaşii într-o singură culoare cu detalii  puține au versatilitate ridicată şi sunt asortabili, deci ideali pentru outfituri cu stil. Pentru a crea impresie pozitivă este esenţial să te orientezi către adidaşi damă de calitate. Materialele bune, designul modern şi finisajele perfect executate sunt câteva detalii care conferă aspect calitativ. 

Când vrei să te bucuri de ţinute în stil propriu este indicat să ţii cont şi de preferinţe personale. În magazinele CCC poţi găsi o varietate mare de adidaşi damă cu talpă înaltă, piese monocrome sau prevăzute cu inserţii rafinate. Selectează, alege şi poartă încălțămintea sport care te reprezintă.

Cum integrezi adidaşi dama în outfituri inedite

Ţinutele urbane sunt caracterizate de asimetrii, nonconformism, accesorizare rafinată şi multă libertate. Blugii şi tricourile sunt articole vestimentare reprezentative pentru ţinutele urban stradale. Au versatilitate ridicată şi pot fi combinate în numeroase moduri cu o varietate mare de articole. O ţinută urbană cu accente nonconformiste poate fi realizată cu blugi negri skinny cu talie joasă, un  tricou simplu negru şi o pereche de adidaşi simpli în aceeași culoare. Ţinuta  poate fi accesorizata cu o geantă supradimensionată şi pălărie cu boruri largi. Aceleaşi articole purtate cu un rucsac mic şi o beretă cu cozoroc te ajută să creezi un look feminin rafinat.

Dacă iubeşti hainele de piele sau pe cele din piele ecologică nu ezita să le porţi. Poţi alege fuste scurte din piele şi hanorace supradimensionare. Sunt articole reprezentative pentru amatoarele de mişcare.  Le poţi combina cu o pereche de adidaşi şi o geantă de umăr cu accesorii metalice. Vei reuşi să surprinzi printr-o ținută tinerească vibrantă.

Pantalonii din piele pot fi combinaţi cu cămașă subţire şi adidaşi minimaliști negri. Outfitul poate fi purtat la şcoală, la cursuri sau la serviciu. O astfel de ținută este perfectă pentru femeile care îndrăgesc detaliile clasice, elegante uşor nonconformiste. Poate fi purtată fără efort la locurile de muncă unde codul vestimentar nu este strict.

Adidaşii au devenit atât de populari, că sunt purtați în compania rochiilor vaporoase. O ținută cu aer primăvăratic poate fi oricând desăvârşită cu ajutorul unei rochii cu flori şi a adidaşilor simpli. În acest context, accesorizarea trebuie să fie minimalistă sau chiar poţi renunţa la bijuterii şi ceasuri. Cu puţine detalii te poţi bucura de un look proaspăt, dar elegant.

Fără doar şi poate, adidaşii sunt piese reprezentative pentru stilul sport-urban. Deci când vorbim de accente sport, lucrurile sunt și mai permisive. Pantalonii leggings, tricourile cu imprimeuri, hanoracele cu glugă şi vestele lungi pot fi asociate în diferite moduri şi alături de adidaşii pe care îi iubeşti  te ajută să creezi  ţinute urbane autentice.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter