Ioana Tufaru a rămas fără bani, din cauza pandemiei: ”A fost un an foarte greu și foarte trist”. Din ce se întreține

Publicat pe

Ioana Tufaru a fost puternic afectată de criza economică venită în urma pandemiei de COVID-19. Fiica Andei Călugăreanu a spus că a fost un an foarte greu și foarte trist pentru ea și familia ei. Ioana nu a muncit timp de an, însă a reușit să îi cumpere fiului săi o tabletă de Moș Crăciun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ceea ce privește familia ei, Ioana Tufaru s-a declarat foarte tristă că anul acesta autoritățile au decis să nu țină târgul de Crăciun, care devenise o tradiție pentru ea, fiul și soțul ei. Ea a mai spus că își dorește sănătate și să se întoarcă cât mai curând la teatru.

Vor fi ca și până acum, că le vom petrece acasă, doar că anul ăsta nu vom putea merge ca în ceilalți ani la târgul de Crăciun, care pentru noi devenise o tradiție deja… (…) e gata brăduțul, sigur că vine și Moșul, la Luca! Își dorește o tabletă pe care o va primi, dar a mai primit și alte daruri pe care le va găsi sub brad în noaptea de Ajun! Eu, ce să-mi doresc?… Sănătate și sa ma reîntorc cât mai repede la TEATRU!', a declarat Ioana Tufaru înainte de sărbători.

Ioana Tufaru a rămas fără bani, din cauza pandemiei: 'A fost un an foarte greu și foarte trist'. Din ce se întrețineIoana Tufaru a rămas fără bani, din cauza pandemiei: 'A fost un an foarte greu și foarte trist'. Din ce se întreține

Pentru că Teatrul Evreiesc și-a închis ușile pe timpul pandemiei, Ioana Tufaru a povestit cum a reușit să se descurce din punct de vedere financiar.

Ne-am descurcat mai greu ca până acum, dar așa greu, uite că am putut trece peste… Cât despre teatru, nu discut despre, e prea dureros subiectul! Da, a fost un an foarte greu și foarte trist pentru noi toți… Cu toate astea, mie mi se pare că a trecut foarte repede…'.

De Revelion, familia Ioanei Tufaru a spus că va petrece acasă, în fața televizorului, alături de Dan Negru, la fel ca multe alte familii din România.

De Revelion, acasă la TV…. Vom urmări la TV emisiunea lui Dan Negru… Pentru că nu există Revelion fără Dan Negru!. Offff….nu știu…. Dacă se termină cu nebunia asta de virus, aș vrea să stau cât mai mult afară în natură, în parc sau plimbare, să recuperăm timpul pe care l-am pierdut țintuiți în case…! Sărbători fericite și luminate tuturor!', a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.

Din ce își întreține Ioana Tufaru familia

Fiica Andei Călugăreanu a avut câteva colaborări la un teatru din București, înainte de criză. Ioana Tufaru primește și un ajutor social de la stat, însă destul de mic, și locuiește într-o casă pentru care Gigi Becali s-a angajat să-i plătească chiria.

Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic', a declarat aceasta în urmă cu ceva timp.

Fără surse de venit, Ioana s-a bazat multă vreme pe banii pe care i-a încasat din drepturile de autor rezultate din aparițiile la televiziune și radio ale părinților săi.

Ioana s-a înscris astfel în UCMR-ADA, Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor, figurând ca titular de drepturi pe o listă din 2010. Atunci, Ioanei i s-a repartizat, pentru tot anul, o sumă brută de 804 lei, din care i s-au reținut, ca impozit și comision, aproximativ 200 de lei.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție

Citește și: Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…

În 2011, numele Ioanei a apărut pe o altă listă emisă de UCMR-ADA, intitulată situatie centralizatoare – plata 26 septembrie 2011, suma brută fiind de 53 de lei, iar cea netă de 32 lei. Ioana Tufaru este și membră a CREDIDAM (Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți), instituție care nu a făcut publice sumele încasate de membrii săi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter