(P) Află ce aplicații îl ajută pe Dani Oțil să jongleze cu treburile de zi cu zi

Publicat pe

Smartphone-ul a devenit cel mai la îndemână gadget și este prezent alături de noi pretutindeni. Navigăm zilnic printre diferite aplicații de banking, shopping, știri sau gaming. Am discutat cu Dani Oțil despre aplicații, cum le alege și de unde le descarcă. Sunteți curioși?

AppGallery, magazinul de aplicații Huawei, este tool-ul ideal care permite personalizarea telefonului tău, oferindu-ți acces la numeroase categorii de aplicații în funcție de preferințe și necesitate.

De vorbă cu Dani Oțil:

  • Ai folosit aplicația Phone Clone pentru transferul datelor din telefonul vechi? În cât timp a fost finalizat procesul?

Sigur, în momentul în care mi-am luat noul telefon HUAWEI Mate 40 Pro. Huawei este foarte bine pregătit în ceea ce privește acest transfer de date între telefoane, și nu sunt singura persoană care confirmă acest aspect. Phone Clone funcționează foarte simplu și rapid. Tot ce trebuie să faci este să scoți noul telefon din cutie – noile telefoane vin cu aplicația Phone Clone preinstalată – instalezi aplicația pe vechiul telefon, conectezi cele doua telefoane printr-un cod QR și în câteva zeci de secunde se mută toate datele în noul telefon, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (IOS sau Android). De la agendă, la contacte, calendar și așa mai departe, totul se transferă în noul telefon și este gata de utilizat. 

  • Câte aplicații sunt prezente acum pe ecranul telefonului tău?

Sunt pasionat de tehnologie și îmi place să încerc aplicații noi, din diferite domenii. În AppGallery găsesc constant aplicații noi, fie că este vorba de divertisment, știri sau banking, pe care le pot încera. Nu știu să îți spun exact câte sunt, dar pot să îți spun că am aplicații care mă ajută să îmi coordonez mai bine activitățile de zi cu zi. Am tot ce contează la un click distanță. (zâmbește)

  • Un truc pentru utilizatori atunci când vine vorba despre utilizarea HUAWEI AppGallery? 

Încerc să mă gândesc la un truc, însă nu cred că au nevoie de așa ceva. AppGallery este atât de ușor de utilizat și are atât de multe aplicații, pentru orice nevoie ai avea, încât nu ai nevoie de trucuri. Găsești peste 2.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale, din diferite categorii de interes precum banking, shopping, divertisment, știri sau chiar educație. Îți găsești aplicația dorită, o descarci în device-ul tău în doar câteva secunde și poți începe să o folosești de îndată. Ba mai mult, vine și cu securitate și protecție sporită pentru utilizatori. 

  • Care sunt criteriile în funcție de care te ghidezi atunci când decizi să descarci o aplicație nouă? (ex: să aibă review-uri pozitive, să aibă o interfață prietenoasă etc.)

În primul rând, merg foarte mult pe recomandare. Dacă aplicația respectivă este recomandată de cineva cunoscut și de încredere (râde), o descarc și o încerc. Apoi, cred că primul lucru la care mă uit sunt review-urile. Dacă utilizatorii o recomandă și sunt mulțumiți de ea, consider că aplicația merită o șansă. 

  • Cât timp aloci pentru a testa o nouă aplicație?

Din acest punct de vedere, sunt destul de rapid. Dacă îmi place din prima aplicația, are o interfață friendly și este ușor de folosit, o folosesc în continuare. Însă, dacă nu mă cucerește de la prima utilizare, nu prea îi acord a doua șansă. (zâmbește) Dar pe AppGallery găsești numeroase aplicații care să răspundă nevoilor tale zilnice. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter