(P) Ai nevoie de forta de munca si nu gasesti? Apeleaza la Jordan River Recruitment

Publicat pe

Faptul ca tara noastra se confrunta cu o lipsa a fortei de munca nu mai este o noutate pentru nimeni, cu atat mai putin pentru antreprenorii care doresc sa isi desfasoare activitatea in tara noastra. Conditiile de trai, perspectiva unei vieti mai bune dar si posibilitatea de a evolua din toate punctele de vedere, sunt doar cateva dintre motivele principale pentru care un numar foarte mare de persoane au ales sa paraseasca Romania. Pentru ca situatia sa fie si mai grea, si in momentul de fata lumea continua sa plece din tara noastra. Procesul de emigrare inceput in momentul in care tara noastra a fost acceptata ca membra UE a lasat si continua sa lase urme negative atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere social. Lipsa fortei de munca este una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta in acest moment mediul de afaceri din tara noastra. Este absolut normal ca acest lucru sa se intample din moment ce foarte multe persoane care abia au implinit varsta de 18 ani aleg sa paraseasca tara noastra in incercarea de a avea o viata mai buna din punct de vedere financiar. 

Pentru a putea suplini deficitul de forta de munca cu care se confrunta tara noastra, mediul de afaceri este obligat sa apeleze la firmele care se ocupa cu plasarea fortei de munca. Cu alte cuvinte, mediul de afaceri din tara noastra este obligat sa angajeze oameni din strainatate pentru ca in tara noastra nu mai sunt oameni capabili sa munceasca.

Jordan River Recruitment rezolva problemele cauzate de deficitul de forta de munca din tara noastra

Asa cum am afirmat deja, din ce in ce mai multi antreprenori sunt nevoiti sa apeleze la serviciile unei firme care se ocupa cu recrutarea si selectia fortei de munca. Jordan River Recruitment – https://www.jordanriver.eu este una dintre cele mai importante companii care se ocupa cu selectia si recrutarea fortei de munca. Activand de peste 10 ani pe piata din tara noastra, aceasta firma este alegerea potrivita pe care trebuie sa o faci in cazul in care esti in cautarea de forta de munca. Principalele avantaje oferite de catre apelarea la serviciile acestei firme sunt urmatoarele:

  1. Respect fata de client. Personalul care lucreaza in cadrul acestei firme stie cat de important este respectul intr-o relatie profesionala motiv pentru care intreg personalul care lucreaza in cadrul Jordan River Recruitment trateaza cu mare respect clientii care apeleaza la serviciile oferite de catre acestia.
  2. Baza foarte mare de date. Datorita acestui avantaj vei gasi intr-un timp foarte scurt forta de munca de care ai nevoie.
  3. Recrutare si selectie foarte riguroasa. Datorita acestui avantaj, clientul va primi doar forta de munca care se incadreaza la perfectie in cerintele avute. Acest detaliu este foarte important pentru buna desfasurare a activitatii firmei in care urmeaza sa fie integrata noua forta de munca.
  4. Firma se va ocupa de obtinerea tuturor actelor necesare pentru ca forta de munca straina sa poata fi angajata in tara noastra.
  5. Este o metoda foarte ieftina prin care poate fi gasita forta de munca. Spre deosebire de detinerea unui departament propriu de recrutare si selectie a resursei umane este mult mai ieftin sa apelezi la Jordan River Recruitment pentru gasirea de forta de munca.

Servicii oferite de catre Jordan River Recruitment

Pe langa avantajele mai sus mentionate, de care te vei bucura in cazul in care vei apela la aceasta firma trebuie sa stii si care sunt serviciile de care te vei bucura in cazul in care vei apela la Jordan River Recruitment. Acestea sunt:

  • Consiliere.  Personalul care lucreaza in cadrul Jordan River Recruitment ofera suport angajatorilor, pe toata durata contractului, in relatia cu noii angajati pentru buna desfasurare a activitatii.
  • Recrutare. Procesul de recrutare implementat de catre cei care lucreaza in cadrul acestei companii este un proces extrem de riguros si foarte bine pus la punct. Datorita acestui fapt, Jordan River Recruitment poate oferi cele mai bune solutii pentru nevoile clientilor. Forta de munca oferita este atent selectionata pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor clientilor. Satisfacerea cat mai bine a nevoilor clientilor este unul dintre cele mai importante detalii pentru firma Jordan River Recruitment. 
  • Imigrare. Pentru ca forta de munca din strainatate sa poata munci cu forme legale pe teritoriul tarii noastre este necesar ca acestia sa aiba printre altele viza de munca. Pentru obtinerea acesteia este nevoie de un proces birocratic destul de stufos. Specialistii care lucreaza in cadrul Jordan River Recruitment se vor ocupa de toate formalitatile care trebuie intreprinse pentru ca forta de munca recrutata sa poata munci pe teritoriul tarii noastre in conditii legale.
  • Test de integritate. Pentru ca aceasta firma sa poata oferi cea mai buna resursa umana testeaza foarte riguros forta de munca. In cadrul testarii sunt eliminate persoanele care prezinta probleme cu alcoolul, drogurile, manifestari violente, etc. Cei care reusesc sa treaca de testul de integritate sunt oameni care vor da tot ceea ce au mai bun pentru atingerea obiectivelor firmei in care lucreaza.

Concluzii

Lipsa fortei de munca din tara noastra nu este un motiv de panica foarte mare pentru ca exista posibilitatea ca deficitul de forta de munca din tara noastra sa fie suplinit cu ajutorul fortei de munca adusa din alte tari. Pentru a putea beneficia si tu de acest avantaj acceseaza cu incredere site-ul Jordanriver.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter